kronika

Prekinitve dobave električne energije

27.10.2016 | 18:40 | M. L.-S.

Prekinitve dobave električne energije

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v petek od 8.00 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VELIKA ŠEVNICA na izvodu PESEK.

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v petek od 8.00 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SMUK in TP VRTAČA 2 ter od 8.00 do 13.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SUHOR, izvod Gornji Suhor in odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GABER PRI SEMIČU, tokokrog Plut.

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v petek od 8.00 do 13.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MALE RODINE izvod Rodine- Sedlar.

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v petek dne 28.10.2016 od 8.00 do 10.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠMARJE.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava