dolenjska

Slavnostna otvoritev prenovljenega salona vozil Škoda Pan-Jan Trebnje

28.10.2016 | 12:40

Slavnostna otvoritev prenovljenega salona vozil Škoda Pan-Jan Trebnje

Trebnje - Za občino Trebnje je bil petek, 21. oktobra, prav poseben dan, dan, ko je ta čudoviti dolenjski kraj v svoje okolje dobil popolnoma prenovljen, najsodobnejši prodajni salon vozil znamke ŠKODA v Sloveniji.

Za vsem skupaj stoji podjetje Pan-Jan, ki prav letos praznuje svoj 25. rojstni dan. Pri podjetju Pan-Jan so od samega začetka strmeli k uspehu in tako se podjetje danes ponaša s prekrasnim objektom v Ivančni Gorici ter odslej tudi z izjemno lepim poslovnim kompleksom v Trebnjem. Prav zaradi slednjega se je na otvoritvi zbrala nepregledna množica domačinov, predstavnikov lokalne skupnosti, različnih podjetij, predstavnikov medijev in nekaj znanih obrazov, ki s ponosom zaupajo podjetju Pan-Jan že kar nekaj časa.

Na dogodku ni manjkalo niti različnih govorcev, v prvi vrsti velja izpostaviti govor direktorice družbe, gospe Anite Prijatelj, ki je vsem navzočim izrekla veliko zahvalo za vsa leta zaupanja v podjetje in hkrati poudarila, da vse skupaj čaka izjemna prihodnost, saj je pot, na katero stopajo, strateško usmerjena k najvišjim ciljem, kar bo dobro tako za podjetje kot tudi za občino Trebnje.

Med govorci je bil, poleg podžupana občine Trebnje gospoda Jožeta Korbarja, tudi direktor podjetja Škoda Slovenija, gospod Petr Podlipny. Z zahvalo vsem navzočim je izkazal navdušenje nad uspehom podjetja Pan-Jan, za katerega tudi verjame, da bo nadaljevalo svojo uspešno pot, saj z nazivom Škodin trgovec leta to že potrjuje.

Podjetje Pan-Jan s Škodo tako ali drugače sodeluje že dobrih 20 let, ustvarjenih je bilo kup uspešnih zgodb, katerih »plodovi« in rezultati uspešnega dela so vidni tudi v tem čudovito prenovljenem salonu, kamor bodo stranke z veseljem zahajale ter se domov odpeljale z najbolj vročimi jeklenimi konjički vozil ŠKODA.

Tega izjemnega dogodka v Trebnjem najbrž nikoli ne bi bilo, če za vsem skupaj ne bi stali in k zgodbi podjetja ne bi prispevali tudi njeni dragoceni zaposleni in vodstvo. Skupaj pa verjamejo, da je to šele začetek več kot uspešne Pan-Jan zgodbe.

HVALA vsem, ki ste prišli, in hvala za zaupanje, ki nam ga izkazujete.

Vaš Pan Jan, d.o.o., Trebnje in Ivančna Gorica.

Oglasno sporočilo

‹ nazaj

Galerija (8)

Pan-Jan Trebnje_ 001
Pan-Jan Trebnje_ 002
Pan-Jan Trebnje_ 003
Pan-Jan Trebnje_ 004
Pan-Jan Trebnje_ 005
Pan-Jan Trebnje_ 006
Pan-Jan Trebnje_ 007
Pan-Jan Trebnje_ 008

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava