kronika

V okolici Žužemberka moškemu zasegli dve pištoli; delavec padel z višine

2.12.2016 | 07:10 | M. K.

Zaseženi pištoli (foto: PP Novo mesto)

Zaseženi pištoli (foto: PP Novo mesto)

Zasežen ukraden avtodom (foto: PMP Obrežje)

Zasežen ukraden avtodom (foto: PMP Obrežje)

Pri opravljanju nalog na območju Žužemberka so novomeški policisti 27-letnemu moškemu zasegli dve pištoli z nabojnikoma. Ugotovili so, da moški za orožje nima ustreznih dovoljenj, zato bodo zoper njega ukrepali v skladu z določili Zakona o orožju.

Na Obrežju zasegli ukraden avtodom

Na mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je na izstop iz Slovenije pripeljal 34-letni voznik tovornega vozila iz Bolgarije. Voznik je na priklopniku tovornega vozila prevažal avtodom. Policisti so opravili mejno kontrolo in natančen pregled vozila. Ugotovili so, da so v avtodomu vgrajeni deli ukradenega vozila, avtodom pa je bil ukraden v Franciji. Avtodom so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Padel z višine

Včeraj ob 14.52 uri je v naselju Krmelj, občina Sevnica, delavec padel z višine in se pri tem poškodoval. Posredovali so reševalci NMP Sevnica. Poškodovanca so na kraju ustrezno oskrbeli in ga prepeljali v UC SB Novo mesto.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes med 8.30 in 14. uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Šutna in Šutenski vrh.

‹ nazaj

Komentarji (1)

2.12.2016Oceniluli 
je bil kakšen bolj melaninsko obogaten tisti ki je imel pištolice ?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava