kronika

Nesrečo povzročila 83-letna voznica

2.12.2016 | 12:35 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Včeraj nekaj po 12. uri se je prometna nesreča zgodila v križišču pri Šmihelskem mostu v Novem mestu. Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročila 83-letna voznica avtomobila, ki je ob zavijanju levo izsilila prednost 28-letni voznici. Po trčenju je avtomobil 83-letnice odbilo še v avtomobil druge voznice. Lažje poškodovano povzročiteljico nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Zasegli dva avtomobila

Med kontrolo prometa v kraju Mihalovec so brežiški policisti ustavili 42-letnega voznika avtomobila, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Fiat mareo so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. Trebanjski policisti pa so v Veliki Loki ustavili 60-letnega voznika avtomobila, ki je vozil v času, ko se mu izvršuje sankcija prepovedi vožnje motornih vozil. Avtomobil Opel astra so mu zasegli in napisali obdolžilni predlog.

Prijeli tatove

Okoli 17. ure so bili brežiški policisti obveščeni, da naj bi v eni izmed prodajaln neznanci ukradli več artiklov in pobegnili. Policisti so se takoj odzvali in na podlagi opisa avtomobil s petimi osumljenci izsledili. Zasegli so jim ukradene predmete in jih vrnili oškodovancu. Peterico bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Vlomili v hišo in avtomobil

Včeraj popoldne ja na parkirnem prostoru na Šegovi ulici v Novem mestu nekdo vlomil v avtomobil in iz predala vzel denarnico z dokumenti in denarjem. Lastnico je oškodoval za 600 evrov.

Na Bohorski ulici v Sevnici pa je neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel zlat nakit. Škode je za okoli 10.000 evrov.

‹ nazaj

Komentarji (1)

2.12.2016Oceniluli 
Zelo veliko rjavih "neznancev" krade dragocenosti.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava