kronika

FOTO: V požaru umrla ena oseba

5.12.2016 | 10:15 | J. A., foto: Milan Glavonjić

FOTO: V požaru umrla ena oseba

Ribnica - V soboto okoli pol šeste zjutraj je na Gorenjski cesti v Ribnici zagorela stanovanjska hiša. V požaru ni nastala le velika materialna škoda, temveč je nesrečni dogodek terjal tudi smrtno žrtev, saj je v njem umrla ena oseba, po neuradnih informacijah 89-letna stanovalka.

Gasilci PGD Ribnica, Sodražica, Sveti Gregor, Goriča vas, Jurjevica in Dolenji Lazi so požar, ki je objekt popolnoma uničil, omejili in pogasili, tam so bili tudi policisti.

"Z ogledom kraja dejanja in po do sedaj zbranih obvestilih dogodek nima znakov kaznivega dejanja, zgorela sta mansarda in pritličje hiše, goreti pa je domnevno začelo v dnevni sobi zaradi napake na električnem vodniku. Pri ogledu trupla ni bilo znakov nasilja, odrejena pa je bila obdukcija, na podlagi katere bo znan vzrok smrti. Identiteta osebe še ni potrjena. V požaru je nastalo za nekaj več deset tisoč evrov materialne škode. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo," je za Dolenjski list povedala predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana Nataša Pučko.

‹ nazaj

Galerija (5)

IMG_2909
IMG_2927
IMG_2929
IMG_2931
IMG_2933

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava