kronika

Pijana se je zaletela v znak in odpeljala

6.12.2016 | 11:50 | M. Ž.

Pijana se je zaletela v znak in odpeljala

Novomeški policisti so bili včeraj nekaj pred 11. uro obveščeni o prometni nesreči v okolici Novega mesta, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila trčil v prometni znak in odpeljal s kraja nesreče. Policisti so pobeglo 38-letno povzročiteljico nesreče izsledili in ji zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus, ki je pokazal, da je imela v litru izdihanega zraka kar 1,10 miligrama alkohola. O vožnji pod vplivom alkohola, povzročitvi prometne nesreče zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča in o pobegu s kraja prometne nesreče bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Brez vozniške za volan

Med kontrolo prometa v Sevnici so policisti nekaj pred 9. uro ustavili voznico Renault lagune. Ugotovili so, da 31-letna kršiteljica nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj je pod ukrepom začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Avtomobil so ji zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Metliški policisti so danes ponoči v Metliki ustavili 28-letnega voznika Audija A4, ki tudi ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli in o vožnji brez veljavnega vozniškega dovoljenja seznanili sodišče.

Vlomil v hišo

V naselju Pot na Gorjance v Novem mestu je včeraj popoldne nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah storilec ni ničesar odtujil, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava