Prvošolčki postali člani šolske skupnosti

6.12.2016 | 11:45

Prvošolčki postali člani šolske skupnosti
Prvošolčki postali člani šolske skupnosti

Velika Dolina - Prvošolci Osnovne šole Velika Dolina so po skoraj trimesečnem obiskovanje osnovne šole tudi uradno sprejeti v šolsko skupnost OŠ Velika Dolina.

24. novembra smo s prireditvijo Abeceda na potepu, na kateri sta se predstavili dve skupini otrok iz vrtca, učenci od prvega do petega razreda ter šolski zbor, počastili ta slavnostni dogodek in učence prvega razreda sprejeli v našo veliko družino. Dvajset učencev je pred občinstvom, starši, učitelji in ostalimi obiskovalci priseglo, da bodo spoštovali pravila šolske skupnosti, Larisa Črpič pa jim je ob tem čestitala in jih kot predsednica Šolske skupnosti OŠ Velika Dolina sprejela v skupnost učencev. S sklepnimi besedami je prireditev zaključila ravnateljica Mojca Bregar Goričar, ki je našim najmlajšim zaželela veliko prijateljev in zanimivih dni ter veliko vsakdanjega veselja ob novih znanjih in izkušnjah.

Po prireditvi smo se predstavili še na adventnem bazarju, kjer smo obiskovalcem ponudili izdelke, ki so jih izdelali učenci in otroci v vrtcu, skupaj z njihovimi mentorji, nekaterim pa so na pomoč priskočili tudi starši in stari starši.

V veselem pričakovanju prazničnega decembrskega vzdušja smo se poslovili in si obljubili, da se vidimo spet prihodnje leto.

OŠ Velika Dolina

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava