kronika

Pomoč z defibrilatorjem ni bila dovolj; danes brez elektrike

7.12.2016 | 07:05 | M. K.

Defibrilatorji, nameščeni po naših krajih, sicer marsikdaj rešijo življenje, včeraj na Turjaku žal ni bilo tako. (Foto arhiv DL)

Defibrilatorji, nameščeni po naših krajih, sicer marsikdaj rešijo življenje, včeraj na Turjaku žal ni bilo tako. (Foto arhiv DL)

Včeraj ob 9.37 uri je na Turjaku, občina Velike Lašče, občan obležal nezavesten. Poleg reševalcev so bili aktivirani tudi gasilci PGD Turjak, ki so s pomočjo defibrilatorja poskušali oživiti občana, vendar je ta kljub oživljanju umrl.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 9.00 do 10.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SV. ROK.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 10.00 do 14.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LOKA ČRNOMELJ izvod Weiss- Pezdirc.

Nadzorništvo Brežice obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Krška vas - nizkonapetostni izvod smer Krška vas med 10. in 14.30 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava