kronika

Na Obrežju zasegli ukraden BMW X5

9.12.2016 | 10:45 | L. M.

Ukraden avto. (Foto: PU Novo mesto)

Ukraden avto. (Foto: PU Novo mesto)

Na Mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je danes ponoči na izstop iz Slovenije pripeljal 56-letni voznik osebnega avtomobila iz Bosne in Hercegovine. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila in ob preverjanju v schengenskem informacijskem sistemu ugotovili, da je bil avtomobil BMW X5 ukraden v Avstriji. Avtomobil so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Ukradel več mobijev

Danes ponoči je v Semiču nekdo skozi okno vlomil v prodajalno in odtujil več mobilnih telefonov v vrednosti okoli 2000 evrov. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Včeraj 125 klicev

Policisti Policijske uprave Novo mesto so včeraj intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 125 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala voznica osebnega avtomobila in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin. Posredovali so zaradi požara.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava