posavje

Letala in vse drugo je šlo dobro v prodajo

10.12.2016 | 11:05 | M. L.

Foto: M. L.

Foto: M. L.

Foto: M. L.

Foto: M. L.

Foto: M. L.

Foto: M. L.

Cerklje ob Krki - Učenci osnovne šole Cerklje ob Krki in otroci Vrtca Pikapolonica pri tej šoli so z učitelji in vzgojiteljicami včeraj pred gasilskim domom Cerklje ob Krki pripravili dobrodelni božično – novoletni bazar.

»Na bazarju imamo letos devet stojnic, ki smo jih pripravili skupaj s starši, donatorji in Lions klubom Brežice,« je povedala ravnateljica Stanka Preskar. Zbrani denar bodo vložili v šolski sklad.

Prireditev so popestrili s kulturnim programom, v katerem so nastopali učenci. Tako so imeli svojo točko tudi romski učenci in v šoli so veseli, da se Romi tako vključujejo v šolske dejavnosti. Na koncu so zapele še Sovice, tj. zbor, ki ga sestavljajo učiteljice.

Bazar je šola organizirala doslej že večkrat. »Vsako leto imamo več stojnic in na njih več stvari,« je povedala ravnateljica. Kot so ugotavljali organizatorji, so šle ponujene stvari dobro v prodajo. »V veselje mi je, da so se letos tako dobro prodajali izdelki učencev. Naredili so letala in pripomoček za rezanje plastike. Zelo se prodajajo tudi izdelki vrtca. Okraski nasploh,« je poudarila ravnateljica Preskarjeva.

Dobro obiskani dogodek seveda ni minil brez kuharskega dela. Pekli so palačinke in praženec, kuhali čaj in pripravljali obložene kruhke.

‹ nazaj

Galerija (12)

IMG_6104
IMG_6106
IMG_6107
IMG_6110
IMG_6112
IMG_6117
IMG_6118
IMG_6120
IMG_6121
IMG_6122
IMG_6123
IMG_6124

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava