kronika

Povozil pešca; brez elektrike; preseganje mejnih vrednosti

11.12.2016 | 09:45 | M. L.-S.

Povozil pešca; brez elektrike; preseganje mejnih vrednosti

Ob 2.53 je na Cesti 4. julija v Krškem voznik osebnega vozila povozil pešca. Reševalci NMP ZD Krško so poškodovanega pešca oskrbeli in prepeljali v SB Brežice. Gasilci PGE Krško so razsvetlili kraj nesreče in počistili cestišče.

Danes brez elektrike

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije

- od 9.30 do 10.15 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MERCATOR CIKAVA, TP DREJČETOVA POT;

- od 10.30 do 12.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OBRTNA CONA 2 CIKAVA.

Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce da bo danes od 8.00 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CENT. SR. ŠOL ČRNOMELJ.

Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 12.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VRTAČA-IND. CONA 2000.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Preseganje mejne vrednosti

ARSO sporoča, da danes in v naslednjih dneh pričakujemo preseganja dnevne mejne vrednosti delcev PM10 v dolinah in kotlinah celinske Slovenije. Povišane ravni delcev se bodo danes po nekaterih kotlinah zaradi vetra prehodno znižale. Visoke koncentracije so posledica povečanih izpustov zaradi ogrevanja in neugodnih vremenskih razmer.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava