mladi dopisnik

Uresničujmo, z energijo varčujmo

12.1.2017 | 10:00 | Ana Fabijan in Lea Gril 7. a, Eva Fabijan 9. a

Uresničujmo, z energijo varčujmo

Dolenjske Toplice - Podjetje SODO, sistemski operater distribucijskega omrežja z električno energijo d. o. o, nas je tudi letos povabilo k projektu »Uresničujmo, z energijo varčujmo«. Potekal je na temo varčevanja z električno energijo. Z veseljem smo se odzvali vabilu. Za projekt smo morali posneti videospot na temo varčevanja z električno energijo.

V projektu smo sodelovale: Ana Fabijan, Lea Gril, Eva Fabijan, naša mentorica je bila Antonija Miklavčič Jenič. Doma smo posnele film in ga zmontirale. Profesor Robert Kohek je napisal glasbo ter jo posnel. Glasba je bila ozadje našemu videoposnetku.

Razglasitev rezultatov je bila 19. decembra 2016 na gradu Jablje pri Mengšu. Za nagrado je šola dobila računalnik, ki je v šolski knjižnici, namenjen vsem učencem tako za iskanje gradiv kot pisanje seminarskih nalog in učenje. Žal na podelitev nismo šle, ker smo bili sedmarji v šoli v naravi. Ta projekt nam je bil zelo všeč in veselimo se novih. Naučile smo se, da je zares pomembno varčevati z energijo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava