mladi dopisnik

Izdelovali papirnate rože

17.3.2017 | Klavdija Mirt, Marta Kink in Eva Kink Žerjav

Izdelovali papirnate rože
Izdelovali papirnate rože

Leskovec pri krškem - Na osnovni šoli Leskovec pri Krškem smo 13. marca v sodelovanju s KD Leskovec pri Krškem izvedli delavnico izdelave papirnatih rož. Delavnico so vodile gospe iz skupine za ročna dela, ki deluje v okviru sekcije za ohranjanje kulturne dediščine (SOKD).

S svojimi spretnimi rokami, zagnanostjo in veliko znanja so nam bile v veliko pomoč in poduk novih veščin Helena Prevolšek (vodja skupine), Nives Kodrič, Slavica Koprivnik in Karolina Cizerle. Delavnico smo izvedli v vseh treh drugih razredih.

Material za izdelavo rož je prispevalo kulturno društvo, gospe pa svoj prosti čas ter delo v želji in upanju, da kulturna dediščina tudi v bodoče ne bo odšla v pozabo.

V imenu OŠ Leskovec pri Krškem se zahvaljujemo vsem izvajalkam delavnic in domačemu kulturnemu društvu za podporo in sodelovanje. Upamo in želimo si, da bi tudi v bodoče našli skupne interese in dejavnosti, ki bi prispevale k takemu sodelovanju, ki se nam zdi zelo pomembno tako na področju ohranjanja kulturne dediščine, kakor tudi na področju medgeneracijskega sodelovanja.

‹ nazaj

Galerija (13)

papirnate roze01
papirnate roze02
papirnate roze03
papirnate roze04
papirnate roze05
papirnate roze06
papirnate roze07
papirnate roze08
papirnate roze09
papirnate roze10
papirnate roze11
papirnate roze12
papirnate roze13

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava