bela krajina

Klinika za navajanje na odvisnost od olj od sobote v Drašičih

15.4.2017 | 19:15 | L. M.

  Na sliki (z leve): Toni Gašperič, Martin Pečarič in Branko Babič, »krivci" za sobotni dogodek v Drašičih.

  Na sliki (z leve): Toni Gašperič, Martin Pečarič in Branko Babič, »krivci" za sobotni dogodek v Drašičih.

Drašiči - Svobodno belokranjsko ozemlje (SBO) - Belokranjci so ga pod vodstvom Tonija Gašperiča razglasili pred štirimi leti - bo od sobote, 22. aprila, bogatejše za Univerzalni klinični center, Kliniko za navajanje na odvisnost od olj.

Pridobitev bodo slovesno odprli v Drašičih 33, v nakup bosta uniformirani prijazni »višji medicinski sestri« Mandljeva in Arašidova ponujali več kot dvajset olj. Vse bo potekalo pod strokovnim vodstvom znanega »primarija, doktorja» Martina Orehoviča. Načrtovalci uspešnega turističnega projekta (SBO) nameravajo izletnikom v Belo krajino v kratkem ponudite še usluge Ministrstva za penjenje v Semiču pri pridelovalcu penine Ivanu Simoniču, ter Hišo spočetja v Malem Nerajcu, ki jo bo vodila Vera Vardjan, znana po tem, da je preživela udar strele. V kratkem bo na voljo tudi zemljevid Po poteh Svobodnega belokranjskega ozemlja, konzulat v Ljubljani Pod jezom 37 pa že uspešno opravlja svojo nalogo.

Kot sporoča Toni Gašperič, bodo ob dogodku v Drašičih nazdravili s protokolarnim vinom SBO ozemlja, imenovanim metliček, ki vam ga postrežejo z belimi rokavicami.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava