namig za premik

DNŠ Sessions: Hamo & Tribute2Love, LokalPatriot

6.5.2017 | 22:00

Na majski session prihaja trenutno ena najbolj vročih slovenskih glasbenih zasedb, Hamo & Tribute2Love, ki se v LokalPatriot vrača z novo ploščo 3P (trip)!

V soboto, 6. maja ob 22. uri.

Stalni zasedbi (Matevž “Hamo” Šalehar, Denis Horvat-Duki, Uroš Škerl – Hipi, Martin Janežič – Buco, Uroš Primožič – Spretan) se je pred kratkim pridružil še kitarist Peter Dekleva – Pero. Novo ploščo so nedavno predstavili v razprodanem Kinu Šiška in dokazali, da se lahko tudi z novo kvalitetno glasbo napolni večje dvorane.

Kritiki o novi plošči:

“Bluzovska pripovednost ne zahteva odkrivanja novih estetskih tehnik. Tudi če se verzi, zapeti po bluzovsko, ponavljajo minuto ali več ali pa kar pol songa je še vedno vse lepo in prav. Edino, kar pri bluzu res šteje, je prepričljivost. In 3p je prepričljiv album, zelo prepričljiv.” (Andrej Karoli, Val 202)

“Če si večni romantik, ki ne zna kelnarci K. rečt, pismo, tak si lepa, da bi spucal z jezikom najprej šank, pol pa še tebe, pa vseeno verjameš, da boš enkrat tega spet sposoben… Potem je 3P najboljši izlet. Pol je bil poredni blues rock za dva. 3P je lahko tudi za enega, če sta dva neločljivo eno.” (Matjaž Ambrožič, RTV Slovenija)

Vabljeni, obeta se vrhunski koncert!

‹ nazaj