namig za premik

Brezplačna terapija »Dušna aktivacija«, Glavni trg 24

8.5.2017 | 10:00

Že dalj časa opažam, da sem močan kanal, preko katerega se na Zemljo zlivajo zdravilne energije. Zadnja leta aktivno igram vloge na delavnicah in svetovanjih “Pot Srca”. Med tem se je znotraj mene dokončno izoblikovala tehnika, ki sem jo poimenoval “Dušna aktivacija”.

Tehniko sem se odločil predstaviti širši javnosti. Zato vas vabim, da se udeležite brezplačne terapije in tako sami doživite izkušnjo zdravljenja z rokami.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: ponedeljek, 08.05.17, od 10.00 do 18.00 ure

PRIJAVE: jernej.zorec@siol.net ali tel.: 051 311 309 (Jernej)

Namen procesa dušne aktivacije je, da spoznamo sami sebe in se imamo neskončno radi, da glede na svoje poslanstvo zaživimo lahkotno življenje, delujemo iz srca, vidimo širšo sliko dogajanja, smo sočutni in razumevajoči, sprejemamo različnost, smo pogumni in samozavestni, trdno stojimo za svojimi načeli, smo hvaležni in ljubeči, težave sprejemamo kot osnovo za rast in razvoj, imamo občutek, da smo del nečesa veličastnega … Gre za sposobnost, da delujemo modro in sočutno, hkrati pa ne glede na okoliščine ohranjamo notranji in zunanji mir, živimo vrednote srca.

Rezultati aktivacij so zelo različni. Pojavljajo se občutna izboljšanja počutja, v življenje prihajajo nove priložnosti, novi ljudje, nove izkušnje. Spontano se zgodijo razrešitve težavnih odnosov ali situacij.

Življenje postane bolj notranje bogato in izpolnjeno.

Potek procesa aktivacije

Aktivacijo izvajam na 18 točkah v našem energijskem polju, na 4 ravneh bivanja. Aktiviram energijske centre po telesu, povezavo z nebom in zemljo, izvornim in sorodnimi planeti ter vsem živim okrog nas.

Da se odvije popoln proces aktivacije, so potrebni 4 obiski, ki si sledijo v razmaku najmanj enega tedna. Na začetku izvedem kratek pogovor, katerega namen je definiranje težav, blokad, želja in izoblikovanje namere. Nato sledi aktivacija med katero udeleženec leži.

Posamezen obisk traja približno 15 – 20 min. Na prvem srečanju aktiviram fizično telo, na drugem čustveno, na tretjem mentalno in na četrtem energijsko telo oz. povezavo z dušo.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji, sorodniki …

‹ nazaj