''Vikend na Prepihu'', pod velikim šotorom Prepih

13.5.2017 | 21:00

PREPIHANCI POZOR! Ste pripravljeni na novo, še močnejšo dozo vetra žura, zabave, odličnih glasbenikov, hitrih plesnih obratov in nepozabnih trenutkov? Na Dolenjsko se vrača še glasnejši, še večji, še bolj odmeven VIKEND NA PREPIHU!

Žur bo potekal kar dva dni zaporedoma - 12. in 13. maja 2017 ob 21. uri pred Restavracijo Prepih pod velikim šotorom, torej nam največjo open air zabavo na Dolenjskem ne uniči še tako slabo vreme!

V petek praznujemo 10. obletnico poskočne Veseljakove radijske oddaje Petkova Pumpa, s katero bodo praznovali tudi Ansambel Stil, Ansambel Nalet, skupina Skater, Boštjan Konečnik, Gamsi, Špela Grošelj ter Saša Lendero.

V soboto niti slučajno ne ostajamo doma!

Zabavo stopnjujemo s še bolj odmevno in najbolj popularno zabavo na terenu - AKTUALOVO GALAMO (Radio Aktual), z odštekanim Deanom ter simpatično Anito. Za vrhunec večera in nepozabnega vikenda pa nas obišče sam kralj treh kraljev dalmatinske glasbe, DRAŽEN ZEČIĆ!

Te plesanje in rajanje kar dva dni zaporedoma pozno v noč ne ustraši in si v žurerski formi? Potem se nam pridruži in pokaži, kako dolgo zdržiš!

Se vidimo!