namig za premik

Delavnica Skupno oblikovanje Strategije razvoja turizma na območju Bele krajine Hotel Bela krajina

6.6.2017 | 16:00

Poziv k skupnemu oblikovanju Strategije razvoja turizma na območju Bele krajine 2017-2022!

V mesecu aprilu je RIC Bela krajina z izbranim izvajalcem zavodom »Tovarna trajnostnega turizma – GoodPlace« in v sodelovanju s TIC Metlika in TIC Semič pričel z aktivnostmi za izdelavo strateškega dokumenta »Strategija razvoja turizma na območju Bele krajine 2017-2022".

Omenjeni strateški dokument, ki bo grajen po več fazah in v sodelovanju s ključnimi akterji v turizmu ter z javnim, zasebnim in privatnim sektorjem, bo zajemal:

-opredelitev poslanstva, vizije, ciljev in strateških prioritet;

-opredelitev in razvoj krovnih produktnih stebrov;

-vzpostavitev organiziranosti razvoja turizma;

-izdelava skupne trženjske strategije.

Ob na novo izdelanem dokumentu, ki bo začrtal smernice nadaljnjega turističnega razvoja v Beli krajini, bodo pridobili tudi novo tržno znamko Bele krajine.

RIC Bela krajina, TIC Semič in TIC Metlika skupaj z zavodom GoodPlace stremijo k povezovanju in k izdelavi dokumenta skupaj z ljudmi, ki so del turizma in se ukvarjajo s turizmom na območju Bele krajine.

Vsi, ki se ukvarjajo s turizmom v Beli krajini, so vabljeni k aktivnemu sodelovanju. V ta namen bo izvedenih nekaj javnih delavnic, in sicer prva že v torek, 6. junija 2017, ob 16. uri, v prostorih Hotela Bela krajina v Metliki.

Vabljeni k sodelovanju!

‹ nazaj