gospodarstvo

FOTO: Prvi Krkin družinski dan

19.6.2017 | 14:40 | J. A., foto: Krka

FOTO: Prvi Krkin družinski dan

Novo mesto - En teden po Krkinem športnem dnevu so krkaši letos prvič posebej organizirali še družabno srečanje krkašev, ki so ga poimenovali Krkin družinski dan. Na jasi na Otočcu se je zbralo več kot 2.200 zaposlenih, njihovih partnerjev in otrok. To je bil dan dobrega razpoloženja in veselja, na katerem so vsi prisotni lahko izbirali med številnimi zabavnimi dejavnostmi tako za otroke kot odrasle, so sporočili iz družbe.

"Srečanja krkašev imajo kljub temu, da so letos druženje na Otočcu prvič poimenovali Krkin družinski dan, dolgoletno tradicijo. Da je prav druženje tisto, ki med zaposlenimi spleta trdne vezi, v Krki vedo že od ustanovitve. Zato že več kot šest desetletij ob poslovanju veliko pozornosti namenjajo tudi skrbi za dobre medsebojne odnose. Zavedajo se namreč, da je le z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi mogoče poslovno uspešnost združevati s svojim temeljnim poslanstvom živeti zdravo življenje," pravijo v Krki.

V soboto so pripravili številne zabavne aktivnosti, poskrbeli pa so tudi za pogostitev. Za dobro razpoloženje je skrbela skupina Čuki, z energijo pa so zbrane napolnili akrobati iz skupine Dunk Kings in mažoretke iz Mažoretnega kluba Takt iz Novega mesta.

Otoška jasa se je spremenila v pravi zabaviščni park z napihljivimi igrali, čarovnikom, ustvarjalnimi delavnicami in poslikavami obraza. Večji in manjši otroci pa tudi odrasli so lahko v planetariju, ki so ga posebej za to priložnost postavili na otoški jasi, pokukali v skrivnostni svet vesolja. Za otroke so skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije organizirali tudi mini Piko olimpijado, kjer so najmlajši sodelovali v pravem olimpijskem protokolu z olimpijsko himno, baklo in zastavo, pomerili so se v štafetnih in družabnih igrah. Družbo je krkašem letos prvič delala tudi nova Krkina maskota – maček Piko.

‹ nazaj

Galerija (5)

druzinski01
druzinski02
druzinski03
druzinski04
druzinski05

Komentarji (6)

19.6.2017 2 (3) (1)OceniČe verjameš 
"Dobri" medsebojni odnosi pri zaposlovanju mladih izključno preko agencij in mesečno odpuščanje "tehnoloških viškov".
19.6.2017–2 (2) (4)Ocenipopendekl 
Ne klati traparij. Poznam veliko krkašev, zaposlenih za nedoločen čas s solidno plačo in nihče se ne pritožuje nad neurejenimi delovnimi pogoji, mobingom, nerednim izplačilom ipd., kar je pravilo v večini slovenskih firm. Krka je eno redkih podjetij z vsaj za silo ohranjenim socialnim čutom. Sicer pa kolikor spremljam tvoje komentarje, ti v glavnem nič ne paše in niče ne splača, tako, da verjetno čemiš doma ob socialni podpori in šimfaš čez državo.
19.6.2017 3 (3) (0)Oceniperunkel 
Lepo da jih poznaš, sedaj pa se še zaposli v krki in občuti realnost zaposlovanja v letu 2017. Lahko se tudi v revozu, boš več garal in manj bil plačan, proces s pogodbami s tretjimi osebami pa je enak. Ne govori o stvareh o katerih nimaš pojma.
22.6.2017—   (1) (1)Oceniferdo 
Na kateri račun ima lahko Krka tako dobre plače ?Na račun zdravih ljudi ?
23.6.2017 1 (2) (1)Ocenikrneki 
Dobre plače in urejene delovne pogoje so imeli pred 30 leti. Danes temu žal ni tako. Samo sram jih je povedat resnico. Isto kot pri Akrapoviču....kruta slovenska realnost.
23.6.2017–1 (0) (1)Oceniata od krneki 
Krneki, ti si res krneki.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava