dolenjska

VIDEO: Glasbeni prvenec predsedniškega kandidata Žige Papeža

20.7.2017 | 15:00 | S.G.

Žiga Papež odslej tudi v glasbenih vodah. (Foto: B.B./arhiv DL)

Žiga Papež odslej tudi v glasbenih vodah. (Foto: B.B./arhiv DL)

Novo mesto - Aktualni predsedniški kandidat Žiga Papež je v sodelovanju z Ansamblom Topliška pomlad posnel svojo prvo avtorsko pesem in videospot ter ju včeraj tudi javno objavil na Papster Facebook in YouTube profilu.

"Pesem z naslovom Slovenski narod govori o predobrih, preveč iskrenih in dobronamernih Slovencih, ki so zaradi svoje hitre zaupljivosti vse večkrat pretentani, opeharjeni oziroma poteptani s strani Slovenskih »veljakov«.Ti brezskrbno zasedajo svoje položaje in se nam s svojih prestolov posmehujejo," je sporočil Papež.

Igra futsal, na točen termin začetka zbiranja podpisov še čaka

V teh dneh je 23-letnik z Rateža aktiven v Bukarešti, kjer v dresu slovenske reprezentance igra na evropskem prvenstvu diabetikov v futsalu. Danes jih čaka polfinalni obračun. Boj za predsedniško kandidaturo pa bo znova bolj v ospredju v drugi polovici avgusta, ko naj bi začel tudi z zbiranjem podpisov podpore. 

Slovenski narod - Žiga Papež in ansambel Topliška pomlad

‹ nazaj

Komentarji (7)

21.7.2017–1 (0) (1)Oceniluka 
Mater je kreten. Še en "Murko". Uboga država v kateri lahko za predsednika kandidirajo taki debili.
21.7.2017 1 (1) (0)Ocenidolenjc123 
@luka, pust Žigca. Pa ne vem zakaj mu praviš kreten. Ni on nekdo, za katerega bi lahko rekel da izstopa, haha tudi težko bi rekel, da se kaj veliko norca dela, kaj ti je na njemu tako nenavadnega, kar v Sloveniji še nisi videl? Zame je on saj kar se tega spota tiče, čisto običajen občan, zelo običajen občan.
21.7.2017–1 (0) (1)Oceninovomeščan 
Fant se naj najprej malo zresni on odraste.
21.7.2017 1 (1) (0)Ocenisven 
Še zmeri imate opcijo da ne kliknete če vam ne sede, živimo v dobi Youtuba in Facebooka normalno je da mladina probava na vse načine. To da komedijant kandidira za predsednika pa žal ni njegova pogruntavščina, kajti klovna imamo na tej funkciji že zdaj.
21.7.2017–1 (0) (1)Oceninovomeščan 
... in ti in tebi podobni, ste prepričani, da bi s tako tradicijo morali nadaljevati in se ji pridružiti ?
22.7.2017 1 (1) (0)Ocenisven 
Napisu sm ti da ne klikni kaj bi še rad? Ni tale Žiga nič kaj izviren sem napisal da klovna že imamo. Mogoče bi bilo za spremembo fajn če bi za predsednika kandidiral dejansko nekdo ugleden iz družbe in ne politik
22.7.2017 1 (1) (0)Ocenipoznavalec 
vsi komentatorji zgoraj ste res eni k...k...ci vse skupaj je parodija na pahorja tko da ja vse skupaj je res kot pravite kretensko ampak se je to dogajalo že prej pred papežem................pokazil je ogledalo volilcem d animamo sploh nobenega pametnega državnika

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava