dolenjska

Občina objavila razpis za direktorja Zavoda Novo mesto

21.7.2017 | 18:30 | S.G.

Robert Judež, v.d. direktorja Zavoda Novo mesto, je v intervjuju za naš časopis pred nekaj meseci zatrdil, da za direktorja ne bo kandidiral. (Foto: B.B./arhiv DL)

Robert Judež, v.d. direktorja Zavoda Novo mesto, je v intervjuju za naš časopis pred nekaj meseci zatrdil, da za direktorja ne bo kandidiral. (Foto: B.B./arhiv DL)

Novo mesto - Mestna občina Novo mesto je pred dnevi objavila javni razpis za direktorja oz. direktorico Zavoda za šport, kulturo, turizem in mladino Novo mesto.

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo poleg splošnih pogojev, ki jih določajo predpisi s področja delovnega prava, izpolnjevati naslednje pogoje:

· ima visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnja) ali specializacijo po visokošolski strokovni izobrazbi ali magistrsko izobrazbo (druga bolonjska stopnja),

· ima 5 let vodstvenih delovnih izkušenj,

· znanje slovenskega jezika visoke ravni,

· obvlada vsaj en svetovni jezik.

Ob prijavi morajo predložiti program dela oziroma poslovnega in programskega razvoja zavoda za mandatno obdobje. Kandidati morajo pisno vlogo s prilogami poslati do najkasneje 21. avgusta 2017, v zaprti ovojnici z označbo: »za javno objavo – Direktor javnega zavoda« na naslov: »Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto«.

Razpis je odprt do 21. avgusta, več podrobnosti o obveznih vsebinah prijave pa na občinski spletni strani.

‹ nazaj

Komentarji (5)

21.7.2017 4 (4) (0)Ocenigregorbojanbostjanspela 
@@@ slišat je po mestu, da baje nihče noče tega vročega stolčka prevzemat , polnega dediščine inkriminiranih del za vrat. Vsi po vrsti, katerim se nudi odstopajo... mogoče bo pa polde iz muhaberja prevzel:):):)
21.7.2017 3 (3) (0)OceniZmago J 
Išče se samo žrtveno jagnje za zakol ob vesoljnem potopu MONM.
22.7.2017 3 (3) (0)OceniMatija Goobec 
Zmago prav maš. Gotofi so:) Ko jagenčki umirajo ni nobenega prostovoljca več ki bi jih pri tem pokopu zamenjal če se bo pa ker najdu bo pa težka debilčina hahahahaha narod oprosti pozabi pa ne nikoli ! Drek smrdi tudi ko se posuši če le drezneš vanj. Ta funkcija in ta zavod smrdijo na 100km okol in okol. Rad bi vidu tega retardiranca ki se bo nasukal na to povabilo vsaka mu čast:)
23.7.2017 4 (4) (0)Ocenilokalpatriot 
Mam predlog : naj se ta žlahta kriminalna malo zamenja zarotira ti bratranci in sestrične lopovske povezane, pa naj nekdo od njih prevzame to umetno tvorevino zavod. Sej bo u žlahti ostalo. naj si pomagajo med sabo - tud v slabem, .če si že v dobrem pri koritu strežejo, . če je žlahta dobra za krast pa naj bo dobra še za Najeb*t ! Enostavno. Pošteno.
24.7.2017 2 (2) (0)OceniGREGA 
A NAM LAHKO KDO RAZLOŽI, ZAKAJ SE ŽAGAJO DREVESA NA GLAVNEM TRGU NASPROTI KAVARNE? IN KDO IMA PRAVICO ŽAGATI ZDRAVA DREVESA, KI SO TAM ŽE 50 LET? NAJBRŽ JE ZA TAK POSEG KAKŠNO DOVOLENJE PRISTOJNIH ORGANOV ALI SE MORDA MOTIM?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava