bela krajina

Na območju črnomaljske občine bodo snemali ceste; podatki bodo zaupni

22.7.2017 | 09:20 | J. A.

S tem avtomobilom bodo snemali. (Foto: Občina Črnomelj)

S tem avtomobilom bodo snemali. (Foto: Občina Črnomelj)

Črnomelj - Z Občine Črnomelj so poslali obvestilo, da bo predvidoma od ponedeljka, 24. julija, do petka, 4. avgusta, potekalo video snemanje kategoriziranih občinskih cest na območju njihove občine Črnomelj.

"Snemanje bo po naročilu občine izvajalo podjetje DFG CONSULTING, d.o.o. z namenom pridobivanja podatkov cestne infrastrukture v upravljanju občine. Na občinski upravi namreč urejamo in osvežujemo podatkovno bazo o cestah. Podatki bodo zaupne narave in NE bodo javno dostopni. Vozilo, ki bo opravljalo snemanje, je znamke Toyota RAV4 srebrno - kovinske barve. Na njem je zapisano ime podjetja ter dejavnost - snemanje cest," pravijo na občini.

‹ nazaj

Komentarji (13)

22.7.2017 1 (1) (0)Oceninande 
Kaj pa županje ne bodo snemali......!!!!!!!!!!!!!???????????
22.7.2017Ocenilojza 
in kaj bojo snemali,ceste,sama jama,razpoke??ne me basat,no!!če se bom jaz sebe videl na googlu,slabo se piše občini,jo grem odmah tožit,vse do neke meje,pač!
23.7.2017Ocenimiki 
v semiču si gre županja sama pogledat vse občinske in krajevne ceste, črnomaljska ekipa je bolj na muhte... vseeno dobro, da ne bodo mislili, da obstaja samo kidričeva ...
23.7.2017—   (4) (4)OceniMILEK 
V Črnomlju se dela izvajajo na ulici poimenovano po komunističnemu zločincu Kidriču
23.7.2017 1 (3) (2)Oceniprofesor 
MILEK speči pečenko Bavčarju in mu jo odnesi preden gre v zapor. A ne bo šel ? Kako to ? Kidrič je poskrbel, da si imel brezplačno šolstvo in zdravstvo no pa službo si imel in pravice.
24.7.2017–1 (0) (1)OceniGREGA 
A NAM LAHKO KDO RAZLOŽI, ZAKAJ SE ŽAGAJO DREVESA NA GLAVNEM TRGU NASPROTI KAVARNE? IN KDO IMA PRAVICO ŽAGATI ZDRAVA DREVESA, KI SO TAM ŽE 50 LET? NAJBRŽ JE ZA TAK POSEG KAKŠNO DOVOLENJE PRISTOJNIH ORGANOV ALI SE MORDA MOTIM?
24.7.2017–1 (0) (1)OceniMILEK 
profesor za zločine mora vsak odgovarjat ki jih jIH naredi
24.7.2017—   (1) (1)OceniLegat. 
MILEK se strinjam. Skoraj vsi zločinci so plačali za svoje grehe. Naj jim bo lahka zemlja, ki so jo izdali. Tudi tista v Teharjah, Kočevskih breznih, Barbarinem rovu, ....Bog jim bo lonal. Če jim že ni .
24.7.2017OceniJež 
GREGA vsepovsod zastavljaš eno in isto vprašanje. Kaj je s tabo narobe? Ne moreš malo na občini vprašat? Podatki so javno dostopni !
24.7.2017–1 (2) (3)OceniAbecedarij 
legat največji zločinci so TITO MAČEK KIDRIČ ITD , v TEHARJAH IN KOČEVSKIH BREZNNIH JE NEKAJ ZLOČINCEV VELIKO VEČ PA NEDOLŽNIH pokončanih od komunkističnih zločincev , KAKŠNI ZLOČINCI SO KOMUNISTI SO POKAZALI S TEM KO SO SKURLI ARHIVE, KAKŠNE ZLOČINE SO POČELI ZATO PREKRIVAJO A NE

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava