dolenjska

Skokov, odprte kuhinje in koncertov na Krki ta vikend ne bo

31.8.2017 | 10:40 | S. G.

Foto: B.B., arhiv DL

Foto: B.B., arhiv DL

Novo mesto - Zaradi izredno slabe vremenske napovedi so se organizatorji prireditve Skoki v Krko - Kandijski most 2017 odločili, da prireditve to soboto ne bodo izvedli. Kot je povedal Robert Judež, v.d. direktorja Zavoda Novo mesto, je prireditev prestavljena, nov datum pa zaenkrat še ni znan.

Prav tako je slaba vremenska napoved pokvarila načrte organizatorjem dvodnevnega festivala Poletje na okljuku in sobotne Kuhinja nad Krko. Pestro kulinarično in glasbeno dogajanje, ki bi na Kandijski most in bližnjo okolico ob Krki zagotovo privabilo množico obiskovalcev, je za ta konec tedna odpovedano. Kateri vikend bodo festival z znanimi novomeškimi glasbeniki in posebnimi gosti (Irena Yebuah Tiran, Eva Hren, Borut Tiran, Društvo mrtvih pesnikov, Gušti) izvedli, za zdaj še ni znano.

Dodano ob 14.30:

Kot smo izvedeli, pa zaradi slabe vremenske napovedi odpade tudi jutrišnja Noč nakupov, ki jo že desetič organizira Zavod Grem v mesto. Predvidoma bodo prireditev izvedli teden dni kasneje, torej 8. septembra.

‹ nazaj

Komentarji (2)

31.8.2017OceniNEJC 
mislim da je odločitev pravilna.. tudi vodostaj reke KRKE je manjši kot je bil lani in predlani, tako da je tudi varnost skakalcev v teh razmerah pod vprašajem..
31.8.2017Oceniposavje1 
So tudi takšni ki upajo skočit na mokro ožeto cunjo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava