bela krajina

Bi želeli ustvarjati v Podjetniškem inkubatorju?

5.9.2017 | 13:15

Foto: FB stran RIC Bela krajina

Foto: FB stran RIC Bela krajina

Bi želeli ustvarjati v Podjetniškem inkubatorju?

Črnomelj - RIC Bela krajina je v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavil javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator in za vključitev v coworking prostor v enotah Podjetniškega inkubatorja Bela krajina.

Na voljo so pisarniški prostori v enoti Podjetniškega inkubatorja Bela krajina PH Stratus (1. in 2. etaža), na lokaciji Ulica heroja Stariha 19 v Črnomlju, v skupni površini 106,99 kv.m. ter pisarniški prostori v enoti Podjetniškega inkubatorja TRIS Kanižarica, na lokaciji Kanižarica 41 v Črnomlju, v skupni površini 81 kv.m.

Podjetniški inkubator je subjekt podjetniškega inovativnega okolja z ugodnimi prostorskimi pogoji za začetek delovanja novega podjetja (inkubiranca), ki nudi infrastrukturo, skupne storitve ter svetovanje podjetnikom začetnikom. Ustanovljen je z namenom ustanavljanja in spodbujanja kasnejše rasti podjetij.

Na javni poziv se z vlogo za sprejem v redno članstvo v inkubatorju lahko prijavijo gospodarske družbe, samostojni podjetniki in drugi poslovni subjekti, ki so vpisani v poslovni register manj kot pet let. Vlogo lahko odda tudi fizična oseba, ki namerava ustanoviti podjetje, pri čemer priloži izjavo z rokom, do kdaj bo podjetje ustanovila.

Podrobneje o pogojih

Redni člani lahko postanejo poslovni subjekti, ki poleg tega izpolnjujejo še vsaj tri pogoje: so mikro, mala ali srednje velika podjetja; razvijajo sodobne tehnološke proizvode ali storitve z visoko dodano vrednostjo; so inovativna podjetja; zaposlujejo visoko kvalificirane kadre; so mlada podjetja s potencialom rasti.

Vlogo lahko odda tudi fizična oseba, ki namerava ustanoviti podjetje, pri čemer priloži izjavo z rokom, do kdaj bo podjetje ustanovila.

Rok za oddajo prijav je 15. september 2017.

Odprt je tudi poziv k vključitvi v coworking prostor Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Coworking ali sodelo je način dela, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo »sodelovni« prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog.

Več informacij je na voljo na spletni strani RIC Bela krajina.

‹ nazaj

Komentarji (2)

6.9.2017Ocenipodjetniške priložnosti 
https://www.youtube.com/watch?v=IXMu1ZL0oOE -- https://www.youtube.com/watch?v=rl7A5OJH2es
25.9.2017–1   (0)   (1)   Ocenitululu 
joj,kakšen bav bav je to in še največja neumnost,kar sem jih čul do sda,zapomnite si to ZIK ČRNOMLEJ,da brez dela ni jela!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava