Mladim podjetnikom izkušnje iz tujine lahko pridejo še kako prav

11.9.2017 | 13:40

Foto: RIC Bela krajina

Foto: RIC Bela krajina

Črnomelj - Erasmus za mlade podjetnike je program Evropske unije, ki deluje že od leta 2009 in bodočim ter mladim podjetnikom pomaga pridobiti kompetence in znanja za ustanovitev in/ali uspešno vodenje malega podjetja.

V programu lahko sodelujejo študentje, mladi in ostali, ki imajo osnovano podjetniško idejo in si želijo v prihodnosti postati podjetniki. Poleg njih lahko v programu sodelujejo mladi podjetniki, ki že imajo svoje podjetje mlajše od 3 let ter izkušeni podjetniki, ki vodijo svoje podjetje že več kot 3 leta in so lahko gostitelji mladim oz. bodočim podjetnikom.

Podrobneje o programu bo v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina jutri, v torek, 12. septembra, ob 17. uri, spregovoril Sebastjan Rosa, sodelavec v Centru za razvoj in prenos znanj iz Univerze na Primorskem, ki opravlja vlogo posredniške organizacije. Poudarek bo na seznanjanju s pravili in pogoji sodelovanja ter s postopkom za prijavo in pridobitev finančnih sredstev za usposabljanje.

Predavanje, ki ga sicer organizira RIC Bela krajina in pomeni uvod v novo sezono različnih izobraževanj in srečanj, je brezplačno.

Za udeležbo na predstavitvi programa, ki ga sofinancira Evropska komisija, so nujne predhodne prijave na tej povezavi.

S. G.

Komentarji (3)

13.9.2017Oceniučimo se doma 
Domače znanje največ pomeni. Izobražujmo in učimo se doma. Za Slovenijo!
24.9.2017 2   (2)   (0)   OceniHudo 
Mladi se Res je mladi se moramo hodit izobrazevat v tujino.V Črnomlju tastari sam veselice pa partizanske mitinge organizirajo zal
24.9.2017Oceniabecedarij 
in kaj potem..

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava