Jazbec ne bo vložil kandidature

21.9.2017

Milan Jazbec je konec avgusta začel z zbiranjem podpisov za predsedniško kandidaturo, a presodil, da jih do izteka roka ne bo zbral dovolj. (Foto: M.L., arhiv DL)

Milan Jazbec je konec avgusta začel z zbiranjem podpisov za predsedniško kandidaturo, a presodil, da jih do izteka roka ne bo zbral dovolj. (Foto: M.L., arhiv DL)

Brežice, Ljubljana - Dr. Milan Jazbec ne bo vložil kandidature za volitve za predsednika Republike Slovenije, saj v predvidenem roku ne bo zbral zadostnega števila podpisov podpore.Tako so sporočili iz njegovega volilnega štaba.

Dr. Milan Jazbec je svojo namero, da na letošnjih predsedniških volitvah nastopi kot neodvisni kandidat, najavil aprila letos, 28. avgusta pa tudi uradno oddal svoj podpis na brežiški upravni enoti.

K najavi kandidature in zbiranju podpisov je pristopil resno in odgovorno ter v skladu s svojimi zmožnostmi. Navkljub dejstvu, da ni bilo zbranih dovolj podpisov podpore za uradno vložitev kandidature, pa je dr. Jazbec brez dvoma prispeval k spoznanju in široki javni razpravi, da je potrebno institut predsednika države spoštovati, ga razumeti resno, delovati premišljeno in odgovorno in v dobro vseh državljank in državljanov Slovenije. To so nenazadnje v veliki meri potrdili tudi druge kandidatke in kandidati ob najavah svojih kandidatur.

Dr. Milan Jazbec se ob koncu iskreno zahvaljuje vsem podpornikom, ki so prispevali svoj podpis, saj so v njem prepoznali resnega kandidata in mu tudi sicer pomagali ter ga ves čas podpirali, so še zapisali v sporočili za javnost v njegovem volilnem štabu. 

S. G.

Komentarji (5)

21.9.2017 1   (1)   (0)   Oceniopazovalec 
Slovenija bo dobila predsednika, kot si ga zasluži. Gospoda Milana Jazbeca, ki bi institut predsednika dvignil na spoštovanja vreden nivo, si pač ne zasluži. In tako imamo in bomo imeli izbiro med raznimi kekci, ki bodo v času mandata, počeli večje ali manjše neumnosti. Demokracija to, pač omogoča.
22.9.2017OceniErjavc 
Ker jemlje predvsem sarcu ga je partija umaknila
22.9.2017Ocenitrečko 
Pa recite kar hočete, bil bi mnogo mnogo boljši kot sedanji predsednik!
24.9.2017–1   (0)   (1)   Oceniabecedarij 
Pahor je car zatega posavcka
25.9.2017Ocenikmetovalec 
Jazbec ne bi delal take bedarije kot jih dela Pahor!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava