Direktorja Zavoda Novo mesto bodo iskali z novim razpisom

26.9.2017 | 13:35

Robert Judež ostaja v.d. direktorja Zavoda Novo mesto. (Foto: M. M., arhiv DL)

Robert Judež ostaja v.d. direktorja Zavoda Novo mesto. (Foto: M. M., arhiv DL)

Novo mesto - Kot smo poročali, se je na razpis za direktorja Zavoda Novo mesto prijavilo sedem kandidatov, o izbiri pravega pa naj bi ta četrtek odločali na občinski seji. A se je komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja odločila drugače.

Njen predsednik Boštjan Grobler je za Dolenjski list danes povedal, da so bili kandidati dobri, a komisija meni, da lahko s ponovljenim razpisom dobi še boljše. »Odločili smo se, da komisija ne bo podprla nobenega od prijavljenih kandidatov ali kandidatk in bo občinskemu svetu predlagala ponovitev razpisa,« je dejal Grobler in dodal, da si želijo razpis objaviti čim prej, po vsej verjetnosti še v tem tednu.

Omenjeni zavod, ki je lansko poletje nastal po združitvi Kulturnega centra Janeza Trdine in Agencije za šport, poleg kulture in športa pa naj bi skrbel še za področji turizma in mladine, od ustanovitve kot v.d. direktorja vodi Robert Judež.

M. Martinović

Komentarji (21)

26.9.2017 2   (2)   (0)   Ocenijagoda 
"kandidati so bili dobri, a komisija meni, da lahko s ponovljenim razpisom dobi še boljše"..kaj to pomeni, da so izpolnjevali pogoje, a je komisija presodila, da niso dovolj dobri? Po kakšnem ključu pa to?
26.9.2017 4   (4)   (0)   Ocenito je to 
Za njihove pojme, ni naš
26.9.2017 4   (4)   (0)   OceniPodgurc iz mejsta 
Ja porkaduš a bojo že enkrat objavlena imena teh fantomskih kandidatu, za katere smo vedli da niso podobni, mislim ne ustrezajo partij DNŠ al ne bomo nikdar zvedli njihuvih imen?. Pa kdu je kandidiru dajte že enkrat objavt če že pišete al pa ne palite naroda in ne pište nč.Bemu mast!
26.9.2017OceniBralec 
Kuhna brez pokrovke
26.9.2017OceniCosa nostra 
To bo naš Don padre vse poštimal.
26.9.2017OceniCosa nostra 
Cosa della famiglia. prevod : Družinska stvar. Capisci?
26.9.2017 2   (2)   (0)   OceniJuda 
Tudi po judežu - judež. Ugotovili bo da ni dovolj dobrega in primernega kandidata na tem razpisu in judež bo ostal še 4 leta.
26.9.2017 1   (1)   (0)   OceniCosa nostra 
No. Don Padre partirà insieme alla famiglia...capisci, Juda?
26.9.2017Ocenianonymous 
Pojma nimam, kdo so bili kandidati, vendar je po takem razpletu jasno, da bo vsak trikrat premislil, preden se bo prijavil. In če sedaj med sedmimi niti eden ni bil dovolj dober, kako bodo izbrali naslednjič, ko bodo imeli samo eno, dve, največ tri prijave?
26.9.2017 1   (1)   (0)   Ocenimeščan 
sramota

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava