Zavod Novo mesto: Na ponovljenem razpisu za direktorja trije kandidati

17.10.2017 | 11:35

Podžupan Boštjan Grobler je prepričan, da bo zavod novembra dobil novo vodstvo. (Foto: B. B., arhiv DL)

Podžupan Boštjan Grobler je prepričan, da bo zavod novembra dobil novo vodstvo. (Foto: B. B., arhiv DL)

Novo mesto - Včeraj se je iztekel rok za prijavo na ponovljeni razpis za direktorja Zavoda Novo mesto. Kot je za Dolenjski list danes povedal predsednik komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Boštjan Grobler, so tokrat prejeli tri pravočasne prijave, dve sta po elektronski pošti prispeli prepozno, saj so morali kandidati tokrat svoje prijave oddati včeraj do poldneva.

Po njegovih pričakovanjih bo komisija občinskemu svetu novega direktorja ali direktorico omenjenega zavoda predlagala na novembrski občinski seji. Grobler tudi tokrat o imenih ni želel govoriti, je pa dejal, da so dobili dobre kandidature in da razpis v tretje verjetno ne bo treba ponavljati.

Kot smo poročali, je omenjena komisija na prvem razpisu dobila sedem prijav, v ožji krog sta se uvrstila dva, a se na koncu niso odločili za nobenega, saj nihče ni prejel večinsko podporo in so menili, da je bolje razpis ponoviti.

M. Martinović

Komentarji (9)

17.10.2017 3   (3)   (0)   OceniNesposobni 
Pa kaj si grobler spet zmišljuje. Naj že izberejo enkrat tega njihovega ljubljenčka DNŠjevca pa je, ne pa da samo zapravljajo denar za razpise.
17.10.2017 3   (3)   (0)   Oceniluka 
Razpis sploh ni pomemben, ker spet nihče ne bo ustrezal...pa bo zapufani Judež še nekaj časa v.d. Aja pa fajn se je dobivat. Vsaka seja kadrovskega odbora je cca 80 evrov po članu, predsednik Grobler pa 160 evrov na sejo. Prejšnji mesec jih je bilo glede na zapisnik, ki je objavljen na spletni strani občine 3x. Lepo ni kaj. Še Čeh Jirži je skapiral, da je politika bolj donosna od tenisa...
17.10.2017Oceniata od Jana 
Ceha pusti on ma lokal zastojn in igrisce ze ve kam se mota supkat...pa ce pade se kasen pir viska ne bo nic narobe...kteri so to bolniki na oblasti v nm..
18.10.2017Oceniobcan 
Kteta 2 glumca na sliki:) eden neko strogo faco glumi drug pa zadaj pir zamislja. Tandem.Sami fake foliranti so te lokalne barabe..
18.10.2017 7   (7)   (0)   OceniGAS-Kobe 
Prijavi nista prispeli prepozno ker je v razpisu navedeno: "Če je prijava poslana po pošti se šteje, da je pravočasna če je oddana na pošto priporočeno in sicer najkasneje zadnji dan roka za prijavo. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika poslana na elektronski naslov: mestna.obcina@novo mesto.si, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom." Glede na to, da sta bili obe prijavi poslani do konca zadnjega dneva za prijavo to je 16.10.2017 sta prijavi veljavni.
18.10.2017Oceniluka 
ima gas kobe prav..
19.10.2017 2   (2)   (0)   Ocenideset 
Pa dobro zakaj se nigdar ne omenja prijav .??? Zakaj se ne objavijo polna imena kandidatov, mislim ce ze spekulirate s stevilkami??? Kaksna skrivnost je KANDIDIRATI NA JAVNI RASPIS ZA DELOVNO MESTO?? Naj mi to nekdo razlozi magar Gas.Kobe.:) kaj se tu spet muti....?
20.10.2017 2   (2)   (0)   Ocenistan in olio 
V vsakem primeru, če bo Judež kar najbrž naši vrli pametjakoviči hpčejo, ker so vsi družinsko povezani, smo šlit udi v naši občini v tri P.M. Dejte nehajte se delat norca iz vseh nas. Judež pa naj prične pošteno delat in preko naS REŠEVAT SVOJE DOLGOVE. Kako jih moramo pa mi navadni smrtniki sami. Proklet gnoj.
20.10.2017 1   (1)   (0)   Ocenistan in olio 
Mislil sem reštevat sam in ne preko nas. Pa manj naj takile hodijo v cerkev, ker Bog ne mora vso to golazen prebavit. Gnoj,....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava