dolenjska

Videk še ni pripravljen; Najprej priznal, zdaj zanika

18.10.2017 | 17:30

Videk še ni pripravljen; Najprej priznal, zdaj zanika

Kar nekaj staršev nas je spraševalo, kdaj naj bi bila končana gradnja novega vrtca za OŠ Bršljin. Kljub obljubam ne septembra ne oktobra vrtec Videk za otroke, ki zdaj gostujejo v prostorih Plesnega studia Novo mesto, še ni pripravljen. Še več, župan Gregor Macedoni je v ponedeljek povedal, da ne morejo z gotovostjo napovedati, kdaj naj bi bil projekt zaključen. Podrobnosti v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

OD TU IN TAM

Bili smo na številnih dogodkih: zabavali smo se na Oktoberfešti, kupovali na vseslovenskem sejmu in na brežiškem POK-u, se sladkali z jabolčnim zavitkom na prazniku topliškega jabolka. Objavljamo fotoreportaže, med drugim pa pišemo tudi o ustanovitvi novega ministrstva za penjenje, ki ima sedež v Beli krajini.

KDO JE IMEL PIŠTOLO?

Žal mimo črne kronike ne moremo, tako poročamo iz sodnih dvoran, tokrat spet o nadaljevanju zadeve zoper Amadeja Kovačiča, ki je osumljen poskusa uboja svoje partnerice Saše Šarkezi. Poleti je priznal, da je ustrelil partnerico, zdaj pa trdi, da je ona potegnila pištolo. O nadaljevanju zgodbe več v Dolenjcu, vašem najboljšem četrtkovem prijatelju.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava