Spominska slovesnost ob obletnici smrti Franca Rozmana - Staneta, pri spomeniku Lokve pri Črnomlju

7.11.2017 | 11:00

Vabljeni!

Komentarji (437)

25d nazaj 12   (16)   (4)   OceniAbecedarij 
A maškare tudi pridejo na bresplačno golažijado.
25d nazajOceniSandokan 
Kdo pa si abecedarij z malim a
25d nazaj 8   (11)   (3)   OceniDusan 
Med državljansko vojno in komunistično revolucijo so praznili štale in špajze skrivači, sedaj pa praznijo proracun
25d nazaj 4   (5)   (1)   OceniLojzka 
Kakšna je prava resnica o smrti tega peka, povejte že narodu,govori se da ste ga sami likvidirali,po komunističnih zločinskih metodah
25d nazaj 5   (6)   (1)   OceniLeljačina 
Lojzka ... Kako lepo od tebe in tebi podobnih afn, da se tako vneto zanimate za pokojne slovenske rodoljubne junake iz partizanskih vrst ! Ste pa nekoliko zmedeni. Enkrat po junaku Francu Rozmanu - Stanetu ( pa trudi drugih herojih! ) pljuvate, spet drugič ga ( jih ) častite kot žrtev(žrtve) partizanskega odpora... Nekako me spominjate na umsko motene dvojne osebnosti.Stroka pa take osebnostno razcepljene osebe označuje kot duševno bolne .... Komentar ni namenjen izključno tebi. Velja za vse s tebi podobnimi razmišljanji in komentarji :-))! Naj dodam : ta pek je za osvoboditev Slovenije storil miljonkrat več kot vsi pripadniki domobranstva skupaj!!
25d nazaj—   (6)   (6)   OceniLojzka 
Pek je bil zločinec pobijat je dajal tudi partizane ,samo ne vem če je bila nesreča ali so ga ubili
24d nazaj 9   (13)   (4)   OceniLeljačina 
Lojzka pek je bil zelo velik domoljub. Da je dal ubit tudi kakega partizana?? Ne vem, a partizani so se iz svojih vrst vedno pokušali znebit dvolićnežev, ovaduhov in lopovov. Za razliko od domobranske sodrge. To da je bil po poklicu pek pa pomeni le, da je bil tisti čas veliko boljši Slovenec in domoljub kot marsikatero pezde z doktoratom ali diplomo vatikanske univerze !! Stane je umrl zato, ker prvega preizskusa novega tipa od zaveznikov poslanega minometa ni prepustil svojim podrejenim!! Zadovoljna?? Sicer pa kaj ti je za hudiča toliko pomembna smrt tvojega najhujšega sovražnika? Za sovražnike slovenskega ljudstva recimo nikogar ne zanima na klakšen način so umrli. Dejstvo je da so plačali za svoje grehe .... Če se ne bi zlizali s naci- fašisti namesto da bi se jim uprli, si te kazni tudi zaslužili ne bi !! In v tem primeru bi jih danes objokoval tudi sleherni Slovenec,njihove grobove pa bi obiskovali diplomati v vojni zavezniških držav!! Verjemi, da bi Američani in Britanci veliko raje sodelovali z domobranci pod vodstvom RKC, le če le ti ne bi bili njihovi smrtni sovražniki vse do predaje v Pliberku !!
24d nazaj 3   (7)   (4)   OceniBeti 
Spet bo veliko stalo to rajanje črnomaljsko občino,Mojca odlično zapravljaš denar
24d nazaj 8   (15)   (7)   OceniLeljačina 
Beti dragica , občina niste samo peščica versko blaznih in šop neonacijevskih častilcev.. Večina občanov slovenskih občin, rekel bi več kot 90 %, spoštuje NOB in partizanstvo, pa tudi tistih nekaj komunistov, ki so upor uspešno organiziral skupaj z domoljubnimi prebivalci različnih veroizpovedi takratne Slovenije oz. Kraljevine Jugoslavije! Dragica, če se na miljone evrčkov iz državnega proračuna redno prelaga v slovenske župnije in škofije ki so sodelovale z okupatorji, se potem lahko tudi tistih borih nekaj evrov nameni spominu na domoljubne Slovenke in Slovence, ki so svoja življenja položili na oltar Domovine !! Proračunski denar je last VSEH!! Ne le minornega odstotka RKC fanatikov in peščice neonacističnih častilcev slovenskega izdajalstva! To je pač demokracija ;-))! Kapiraš?? Mimo grede - koliko denarja boste poskušali scuzati iz proračuna za vspostavitev muzeja v Barbara rovu v "čast in slavo" tamkaj deponiranim hrvaškim ustašem ??
24d nazaj 10   (15)   (5)   OceniKomandant Franc Rozman Stane 
Živel Jaz in moj DUH Franca -Rozmana Staneta, narodnega heroja še na mnoga leta in stoletja kot opomin vsem pizdam slovenskim izdajalskim !Smrt fašizmu, klerikalcem hinavskim in vsem domačim izdajalcem - svoboda narodu!

Komentiraj prispevek