bela krajina

Imate idejo o celostni grafični podobi turistične destinacije Bela krajina?

30.10.2017 | 15:30 | S. G.

Foto: RIC Bela krajina

Foto: RIC Bela krajina

Črnomelj - Razvojno informacijski center Bela krajina v sodelovanju s Turističnim društvom Vigred Metlika in Kulturnim centrom Semič razpisuje natečaj za izdelavo logotipa in celostne grafične podobe, ki bo predstavljal turistično destinacijo 'Bela krajina' in s katerim bo le ta čim bolj prepoznavna v javnosti.

Vsebina natečaja je izdelava logotipa in celostne grafične podobe, ki mora vsebovati celostno grafično podobo z vsemi zahtevanimi rešitvami ter predlog slogana znamke v slovenski in angleški izvedbi.

K sodelovanju na natečaju so vabljeni vsi oblikovalci. Natečaj je objavljen na spletnih straneh javnega zavoda RIC Bela krajina ter na straneh partnerskih organizacij. V natečaju ne morejo sodelovati predstavniki naročnika in projektnih partnerjev, člani žirije in njihovi ožji sorodniki.

Rok pošiljanja oblikovalskih rešitev na naslov RIC Bela krajina, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj je najkasneje do 13.11.2017. Ponudniki lahko svoje rešitve pošljejo po pošti ali pa jih predložijo osebno na RIC Bela krajina vsak uradni dan v času uradnih ur.

Komisija bo o izboru ponudb odločila najkasneje do 17.11.2017. V skladu s kriteriji izbora bo avtor prejel v podpis avtorsko pogodbo oz. izstavil račun za odkup vseh materialnih avtorskih pravic ali pogodbo o storitvi v višini z bruto zneskom 1.500,00 EUR (zmagovalec in izbran CGP z odkupom vseh pravic).

Vprašanja za dodatna pojasnila in informacije: gregor.jevscek@ric-belakrajina.si.

‹ nazaj

Komentarji (9)

31.10.2017 2 (2) (0)Ocenivodomec 
dajte krajinske arhitekte iz komisije, mislim da delajo veliko škodo beli krajini in krajanom , konkretne rezultate si lahko pogledate pri novih OPN. ... občine Črnomelj!
31.10.2017OceniNovomesto 
Kaj so na delu spet podobni pajaci kakor v novem mestu ?
1.11.2017OceniKar na smeh mi gre 
Evo rešitve : trije srednjeveško oklepljeni vojšaki z grbi belokranjskih občin namalanimi ščiti in ki so s kopji obrnjenimi drug proti drugemu ;-))! Vse to pa belo- črno-zeleni podlagi, ki naj simbolizira belokranjske steljnike in breze ----
1.11.2017OceniKar je res je res 
vodomec krajinarji se pa menda ne ukvarjajo z grafičnimi podobami ali prostorskimi načrti ;-))!! Madona ste pa eni črnomaljci res zaplankani ;-))!
1.11.2017Oceniabecedarij 
čujte, ne me farbat...na kaj pa naj bi vse skupaj zgledalo...pustite stvar na miru...jesen je tu...vse v najlepših barvah...čez leto spet...
3.11.2017Ocenine me basat 
Za 1500 evrov bi hteli imet nekaj kar bi izkušen grafični oblikovalec računal 2 tisoč ali nekaj več. Pa logotipi in CGP imajo kup pravil in meril, ne more to delat laik. Najemite že preverjene mojstre, ki obvladajo posel ali dajte ven javni razpis ne pa natečaj.
4.11.2017OceniJež 
ne me basat , a da javni razpis?? Pa dej ga no sračkat ! Javni razpis pride v poštev le za posle nad 40.000€.. Za posle manjših vrednosti se uporablja zbiranje ponudb na poziv. Če veš, o čem govorim! No in ko bodo občinarji razposlali tri pozive ( zakonski predpis! )za izdelavo grafične podobe ( lahko vse tri eni iin isti osebi s tremi s.p. -ji, kar zakon dopušča !! ) ), boste pa tulil, da gre za klientelizem !! Za take zadeve je najbolj primeren prav natečaj!! Zmaga po mnenju komisije tisti, ki zadovolji zahteve in pričakovanja in ne tisti, ki pozna župana ali pa direktorja občinske uprave !! Je pa velikokrat tako, da popoln laik sproducira veliko boljšo grafično podobo, kot pa neki "strokovnjak" !! Sicer pa ali je vsem komentatorjem jasno, kaj zajema celostna grafična podoba?? Ni to razglednica nekega kraja, niti načrt krajinske ureditve !!
7.11.2017Ocenivikapika 
da,pa kaj še??!ali lahko še kako neumnost naredi ta revna občina??da mi je znat kdo ima take strašne ideje,ki ne peljajo nikamor,kot v minus z časom in denarjem,pa se čejo imet turista,kmečki neki kao....ne me hebaqt no?a delal nebi nihče,sam risali pričali bi...pametni bli,reklamo na tv planetu si delali,joj....kam nas to pelja,mi davkoplačevalci ajmo to hamad financirat non stop
7.11.2017Oceniupokojeni žan 
Pa Ric namesto, da organizira prireditve,kot so martinovanje, dnevi portugalke.... in še kaj ki je značilnost BK in ki bi pripeljalo turiste z dnarjem se ukvarja z logotipi in sami z sabo in trošijo nekoristno naš denar.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava