posavje

Ponosni na nove pridobitve

13.11.2017 | 09:00 | S. G., Fotografije: občina Sevnica

Foto: občina Sevnica

Foto: občina Sevnica

Ponosni na nove pridobitve

Sevnica - Ko je bila aprila letos podpisana pogodba med občino Sevnica in podjetjem GES d.o.o. iz Celja, so šolarji in zaposleni na podružnični osnovni šoli na Studencu ter tudi starši najmlajših, ki obiskujejo tukajšnji vrtec, še toliko z večjim veseljem pričakovali novo šolsko leto.V nekaj mesecih so zgradili nov prizidek, na novo pa uredili tudi sistem ogrevanja s toplotno črpalko.

Ponosni na nove pridobitve

Pridobitev so slovesno predali namenu v četrtek, ob tem pa pripravili pester program, kjer sta poleg osrednjega gosta mag. Gregorja Mohorčiča, generalnega direktorja Direktorata za predšolsko vzgojo in osnovno šolstvo ter župana občine Sevnica Srečka Ocvirka navzoče pozdravili tudi ravnateljica OŠ Sava Kladnika Sevnica Mirjana Jelančič in ravnateljica Vrtca Ciciban Sevnica Vlasta Fele.

Ponosni na nove pridobitve

Novi prizidek k obstoječi šoli, ki je bila nedavno tudi energetsko prenovljena, v pritličju prinaša dve igralnici za potrebe vrtca, kabinet in sanitarije, v nadstropju pa so nova učilnica, nova knjižnica in kabinet. Na novo je urejen sistem ogrevanja s toplotno črpalko. Vrednost investicije je znašala okrog 245 tisoč evrov.

»V to šolo prinašate življenje osnovnošolci že skoraj 140 let, družbo pa jim otroci iz vrtca delate od leta 2013. Ker se število učencev v podružnični šoli zvišuje, prav tako pa vključenost otrok v vrtce, je bila investicija več kot nujna. Izpolnjen je namen, da vam bo bolj prijetno, z več prostora, z več možnostmi za bolj kakovostno delo in nadaljnjo bogatitev družbenega utripa v tem prijetnem kraju,« pa je v nagovoru poudaril župan Srečko Ocvirk.

‹ nazaj

Galerija (23)

otvoritev_studenec01
otvoritev_studenec02
otvoritev_studenec03
otvoritev_studenec04
otvoritev_studenec05
otvoritev_studenec06
otvoritev_studenec07
otvoritev_studenec08
otvoritev_studenec09
otvoritev_studenec10
otvoritev_studenec11
otvoritev_studenec12
otvoritev_studenec13
otvoritev_studenec14
otvoritev_studenec15
otvoritev_studenec16
otvoritev_studenec17
otvoritev_studenec18
otvoritev_studenec19
otvoritev_studenec20
otvoritev_studenec21
otvoritev_studenec22
otvoritev_studenec23

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava