namig za premik

Predavanje Pomoč in izcelitev po duhovni poti s pomočjo učenja Bruna Groeninga, Metelkov dom

23.11.2017 | 17:00

V 50-ih letih prejšnjega stoletja je Bruno Gröning (1906-1959) zaradi svojih nenavadnih izcelitev izzval pozornost po vsem svetu. Že pomladi leta 1949 je na tisoče ljudi prihajalo v Herford – Westfalia v Nemčiji.

Jeseni istega leta je na Traberhof – Rosenheim vsak dan prihajalo do 30 000 ljudi.

Ti ljudje so imeli dotolčeni zaradi vojne in odpisani od zdravnikov samo eno željo. Željo, da ozdravijo in da ostanejo brez bolečin in trpljenja. Bruno Gröning jim je s svojim delovanjem pomagal.

»Neizceljivo ne obstaja –Bog je največji zdravnik,«

so bile besede Bruna Gröninga.Številni bolni so ozdraveli, hromi so shodili, slepi so spet videli … V Krogu prijateljev pa se izcelitve dogajajo tudi danes.

Film Fenomen Bruno Gröning – po sledeh »čudodelnega izcelitelja« prikazuje dramatične trenutke tistega časa in potuje po sledeh tega neobičajnega človeka. Ta dokumentarni film osvetljuje posamezne faze življenja Bruna Gröninga in njegovega delovanja. V ta namen je posneto okoli 70 ur filmskega materiala. Film ima 3 dele, vsak traja 93 minut in se ga predvaja z dvema odmoroma. Intervju je opravljen z več kot 80 pričami iz tega časa, prav tako pa so zbrani originalni dokumenti in posnetki iz vseh medijev.

Vstop je prost. Prosimo za prostovoljni prispevek.

Film se bo predvajal v nedeljo, 19. 11. 2017, v ŠKOCJANU z začetkom ob 14:00 uri na naslovu: Metelkov dom.

Informativno predavanje po filmu – Pomoč in izcelitev po duhovni poti s pomočjo učenja Bruna Groeninga bo v četrtek, 23. 11. 2017, od 17. do 19. ure v Metelkovem domu.

Oseba za kontakt

mob: 070/ 876 934

www.bruno-groening.org

www.bruno-groening-film.org

Vljudno vabljeni.

‹ nazaj