Odbojkarski Miklavžev turnir, OŠ Grm Novo mesto

24.11.2017 | 15:00

Ženski odbojkarski klub Novo mesto organizira, v petek, 24.11.2017 na Osnovni šoli Grm Novo mesto  Miklavžev turnir.

Med 15. in 17. uro bo v mali telovadnici potekal turnir v igri “Vroča žoga”, kjer bo merila moči mlajša skupina otrok, ki obiskujejo krožek odbojke na osnovnih šolah Šmihel, Bršljin, Grm, Center, Drska, Otočec in Brusnice, klubske mini odbojkarice in otroci Male šole športa.

Med 17.30 in 19.15 uro bo v veliki telovadnici potekal turnir v odbojki, ki se ga bodo udeležile mlajše in starejše deklice iz Črnomlja, Krškega, Brestanice in Novega mesta.

Miklažev turnir spada v serijo turnirjev Regijske lige, ki jo organiziramo že tretje leto zapored v želji povezovanja odbojkarskih klubov v regiji. V ligi nastopa sedem klubov.

Turnir temelji na ekipnem duhu, sodelovanju in povezovanju članov ekipe. Poudarja in nagrajuje se angažiranost in motiviranost pri izvedbi, medtem ko je učinkovitost izvedbe manj pomembna, saj želimo, da mladi v športu in gibanju uživajo ne glede na telesne sposobnosti in rezultatsko uspešnost.

Na turnirju bo sodelovalo 160 otrok iz MO Novo mesto in okolice. Miklavž bo poskrbel za presenečenje za vsakega udeleženca turnirja.

Novo mesto, 21.11.2017 Ženski odbojkarski klub Novo mesto

Jana Vernig