Predstavitev knjige Okusi Posavja in okrogla miza o izzivih prehranske dediščine za sodobnost, UE Brežice

1.2.2018 | 18:00

Občina Brežice vabi na kulinarično doživetje ob izdaji knjige Okusi Posavja,

ki bo 1. 2. 2018 ob 18. uri v atriju Poslovnega centra Gasa (UE Brežice).

Dogodek bo spremljala strokovna okrogla miza o izzivih prehranske dediščine

za sodobnost z gosti:

• Chef Jure Tomič, Ošterija Debeluh, Brežice;

• Chef Robert Gregorčič, Oštarija, Dolenjske Toplice;

• Matevž Krulc, Stara gostilna Krulc, Mostec;

• dr. Janez Bogataj, zaslužni profesor, etnolog;

• Miha Istenič, Penine Istenič;

• Marijan Kelhar, Keltis Vinarstvo;

• Janez Šekoranja, Vino Graben;

• Maja Žibert, 21. vinska kraljica Slovenije.

Dogodek bo obogaten z glasbeno spremljavo, izveden pa bo v sodelovanju s Fakulteto za

turizem Univerze v Mariboru in Zavodom za podjetništvo, turizem in mladino Brežice.