dolenjska

Tragedija v Martinji vasi; Previdno pri nakupu rabljenih vozil

14.2.2018 | 17:00

Tragedija v Martinji vasi; Previdno pri nakupu rabljenih vozil

Začetek tedna je zaznamovala tragedija v Martinji vasi pri Mokronogu, kjer je 46-letni Denis demontiral minometno mino iz druge svetovne vojne. Z varilnim aparatom je varil nosilec vžigalnika, kar je povzročilo eksplozijo, zaradi katere je na kraju nesreče umrl. Za Dolenjski list so v opomin vsem, ki bi se še lotili takega početja, spregovorili njegovi domači.

JE VEDEL, DA JE TRAKTOR UKRADEN?

Če kupujete rabljeno vozilo, je potrebna previdnost. To sedaj verjetno ve tudi občan, ki je kupil traktor z gozdarsko opremo, ki je bil ukraden, sedaj pa se je zaradi tega znašel na zatožni klopi. Zgodbo s sodišča in še nekaj nasvetov, na kaj morate biti pozorni pri nakupu rabljenega vozila, objavljamo v sveže tiskani izdaji Dolenjskega lista.

KJE SO ZDRAVNIKI SPECIALISTI?

Nemalokrat je slišati, da bolniki ostajajo pred zaprtimi vrati, ko iščejo zdravnika, ki bi jih še lahko sprejel, saj je večina že prezasedenih – to velja tako za družinske zdravnike, pediatre oz. šolske zdravnike kot zobozdravnike po vsej Sloveniji. Preverjali smo, kako je s tem v novomeškem zdravstvenem domu.

IN ŠE ...

Pišemo tudi o minulih pustovanjih, razstavi pletenic, ocenjevanju praženega krompirja, seveda pa nismo šli mimo stavkovnega vala, ki se je začel ta konec tedna. V Dolenjskem listu na 44 straneh najdete toliko tem, da boste zagotovo na tekočem!

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava