gospodarstvo

Gneča na Gregorjevem sejmu

10.3.2018 | 15:25 | B. D. G.

Gneča na Gregorjevem sejmu
Gneča na Gregorjevem sejmu
 

 

Novo mesto - Na tradicionalnem kmetijskem sejmu, ki letos prvič poteka na ploščadi pri novomeški Qlandiji, je današnji obisk očitno že dopoldne potrdil organizatorjeva pričakovanja, saj se je med stojnicami gnetla množica ljudi iz širše regije. Pred blagajno se je nabrala celo nekajmetrska kolona.

Nekje od 11. ure naprej se je proti nakupovalnemu središču po polžje premikala strnjena kolona vozil vse od krožišča na Andrijaničevi cesti in celo še s te ceste. Obiskovalci so povsem napolnili parkirišča pri Qlandiji, tako da so jih redarji usmerjali proti parkiriščem pri kmetijski šoli na Sevnem, od koder je do prizorišča vozil minibus.

Za vse, ki še nameravate danes ali jutri obiskati sejem, velja ponoviti priporočilo organizatorja KZ Krka, da je  v ločenskem križišču bolje izbrati cesto skozi Mačkovec in se potem v krožišču odločiti za smer proti Qlandiji ali kmetijski šoli.

‹ nazaj

Komentarji (6)

10.3.2018–3   (0)   (3)   OceniPodgurc iz mejsta 
Kje je pa nš Gregi????? Aja tu je podgurski sejm ni malumeščanski zatu ga nej tuk zravn kej bo fensi malumeščan s podugrci dejlu dj, dj nej tu njegou nivo...podgurc more dejlat
10.3.2018–2   (0)   (2)   Oceniholandija 
dejte se mal zresnet, kdo pa je šel še na tak kmečki sejem - šuder od šudra pa še potleh šuder - v Sparu in trgovinah v Holandiji je popust. pa sobota je - ludi narod
11.3.2018–3   (0)   (3)   OceniNun 
Sem Prišel Tja, Vendar Sem Vseeno Prišel Mimo Varnostnika Z Avtomobilom Do Big Banga, Naredil Dva Kroga, Vohal (Pečene) Odojke; Ki So Me Res Vabili. Zagledam Blagajno In Me Je Minilo.. Miha Ima Prav, Najboljše Pičke Se Zbirajo Ravno V Q. In Ima Prekleto Prav! Bravo Mojster Miha,... Na Juriš ! In Potem Sem Parkiral V Garažo, Medtem Ko So Na Le-to Pozabili Mnogi. Res Pa Je, Da Ne Bi Smeli Zavzeti Toliko Parkirišč Zg., Da Ni Bilo Niti Enega Praznega Parkirnega Prostorčka !
11.3.2018 4   (4)   (0)   Ocenipoldi 
Kaj si hotel povedati ....
11.3.2018OceniKar na smeh mi gre 
Ih, kaj . Da se vsaka beseda piše z veliko začetnico!
12.3.2018 1   (1)   (0)   OceniNM 
kar na smeh mi gree, poidi ....ko ne uvidite da vas človek trola. Norčuje se iz vaše malo meščanske kvazi kulture NM....pedantne fensi zaplankane malomeščanskosti. LOL. kaj se lepite...tapravi na zanko. Car. Nun :) NE znajo vsi brati med vrsticami. Nasploh tako im meščani v NM:)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava