dolenjska

Gradnja brvi do Loke: zapora Župančičevega sprehajališča pri MC Oton

6.9.2022 | 12:00 | M. K.

Gradnja brvi (Foto: MO Novo mesto)

Gradnja brvi (Foto: MO Novo mesto)

Novo mesto - Na Župančičevem sprehajališču pri Mladinskem centru Oton bo do predvidoma sredine septembra vzpostavljena popolna zapora sprehajališča zaradi gradbenih del v okviru izgradnje brvi in kolesarske poti Loka–Kandija. Prehod bo zaradi varnosti možen le v popoldanskem času, ko se dela ne bodo izvajala, obhod za pešce pa bo potekal po ulicah mestnega jedra, sporočajo z Mestne občine.

Nekaj dni bo sprehajališče neprehodno tudi po koncu delovnika, saj bo zaradi zahtevne montaže segmentov mostu na ozki sprehajalni poti postavljena večja dvižna mehanizacija in popoldanskega prehoda ne bo možno zagotoviti.

‹ nazaj

Komentarji (5)

6.9.2022 24   (26)   (2)   OceniDamDam 
Ta most je nepotreben, saj sta zelo blizu dva mostova.....Poleg tega pa....v tem casu, kot pacajo tole so Kitajci ze skoraj naredili most na Pelješac....
8.9.2022 24   (25)   (1)   OceniMajk 
Ta most ni samo nepotreben in neuporaben ampak tud grd. Prevelik in previsok in je pokvaril znamenito sliko brega in mesta.
9.9.2022 12   (14)   (2)   OceniJožko 
Žal, imata prav. Kakor se zadeva odvija in to se zelo pooočasi, bo v jeseni po kakem deževju vsa Loka poplavljena. In nihče ne bo odgovarjal. So projekti, ki so potrebnejši okoli Novega mesta, kot je recimo vodovod, kjer ga še ni in bi moral bit. Ampak mostovi in potke so važneše, čeprav nepotrebne. Kaj čmo, take so prioritete županstva in občinskega sveta.
12.9.2022–5   (3)   (8)   Ocenimiha 
O kako se veselimo nove zelo potrebne pridobitve za Novo mesto. Ali ga bomo lahko uporabljali že letos?
30.9.2022 6   (6)   (0)   OceniVili 
sramota podobi mesta

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava