Zadnji komentarji

Čez Gorjance vozili eno uro, nekateri vmes na malo potrebo
sob, 22.7.2017 (18:00)
fifi: ko je avto stal,sem kar počepnila za cesto in vuššš,prej je zdravje pol kultura,so trobili,ampak men se rahlo he..be za to ;)

Pri Žužemberku umrl mlajši motorist iz okolice Trebnjega
sob, 22.7.2017 (18:20)
miša: da vidiš ljubljančane,gorenjce,nemce ko drvijo na morje proti vinici,kako sekajo ovinke,kuruza ob cesti,on samo gre šiba,po sredini ceste,ko da je vsa njegova,premalo nesreč,če se mene kaj vpraša,škoda je mladega fanta

Glasbena mavrica semiških dijakov in njihovih prijateljev
sob, 15.7.2017 (12:20)
vinice ivekstegnić: bravo šokci,well done!

Na območju črnomaljske občine bodo snemali ceste; podatki bodo zaupni
sob, 22.7.2017 (09:20)
lojza: in kaj bojo snemali,ceste,sama jama,razpoke??ne me basat,no!!če se bom jaz sebe videl na googlu,slabo se piše občini,jo grem odmah tožit,vse do neke meje,pač!

Zagrabili priložnost in uresničili sanje
sre, 19.7.2017 (11:45)
korli: gasilci so v glavnem pijanci

Gasilci še vedno na delu. Novomeščane zbudil dim. Priporočajo zadrževanje v notranjih prostorih.
sob, 22.7.2017 (07:45)
Vojc: Ah kaj župan krštinc onasnažene vode ne bodo prišle v Krko... Ne veste dosti o kraškem svetu!

Sanje po obvoznici postajajo realnost
sre, 19.7.2017 (16:30)
op: kaj se ima za oglašati Gole ki dela samo tako da grejo trije kovači v njegov žep eden pa v občinski .

VIDEO: Glasbeni prvenec predsedniškega kandidata Žige Papeža
čet, 20.7.2017 (15:00)
poznavalec: vsi komentatorji zgoraj ste res eni k...k...ci vse skupaj je parodija na pahorja tko da ja vse skupaj je res kot pravite kretensko ampak se je to dogajalo že prej pred papežem................pokazil je ogledalo volilcem d animamo sploh nobenega pametnega državnika

Požar v grobem pogašen, v zraku ni škodljivih snovi, gasilci na delu tudi ponoči
pet, 21.7.2017 (21:15)
Sem.inspektor.se.mi.jebe: A bi lahko kdo od vas novinarjev, ki zelo radi delate dramo na nepomembnih podrocjih, sel do inspektorja da se ga javno izpostavi? Da vidimo kdo je v Zalog hodil na kosilo...

Ekosistemi: Veter je bil premočan, škoda je katastrofalna
pet, 21.7.2017 (10:20)
Stane: Kaj je Krstinc se zupan in Knafel podzupan?!

FOTO: Stražani nočejo več te dejavnosti! Direktorja nihče ni videl
pet, 21.7.2017 (15:50)
opazovalec: ah, bodi resen, ne bodi naiven. Direktor je obljubil, da se bo oglasil, ko bo imel voljo. Uradniki, glede na videno, so morali očitno ravnati po komandi. Glede inšpektorjev pa je po videnem, zadeva jasna. Malo bolje preberi vse kar piše o tem, analiziraj in zaključki bodo prišli sami po sebi.

Znana idejna rešitev za brv v Irči vasi
pet, 14.7.2017 (11:00)
meščan: @ Anja: Najnižja ponudba je bila za skoraj 1 milijon dražja od občinske max. vrednosti. Očitno je občina spet stiskala na polno in bodo še težave. Razpis se bo ponovil, še zmeraj pa se bo na koncu lahko neizbrani ponudnik pritožil. Vprašanje je tudi, kaj bo z arheološkimi deli, tukaj ponudnika še niso izbrali. Kar se tiče javnega prometa je pa sramota: Dobesedno so se odločili, da bo odmrl do konca. Namesto popularizacije, so šli v racionalizacijo (beri: siromašenje). Sramota, raje bi uvedli nove linije, povezali podeželje z mestom in naredili dobre povezave v mestu. Vsi se drugod vozijo z busi, v NM pa ne. Brv Irča vas. Sicer atraktivna rešitev, ampak tudi zelo draga. Tukaj je vmes še razlastitev ...

Občina objavila razpis za direktorja Zavoda Novo mesto
pet, 21.7.2017 (18:30)
Matija Goobec: Zmago prav maš. Gotofi so:) Ko jagenčki umirajo ni nobenega prostovoljca več ki bi jih pri tem pokopu zamenjal če se bo pa ker najdu bo pa težka debilčina hahahahaha narod oprosti pozabi pa ne nikoli ! Drek smrdi tudi ko se posuši če le drezneš vanj. Ta funkcija in ta zavod smrdijo na 100km okol in okol. Rad bi vidu tega retardiranca ki se bo nasukal na to povabilo vsaka mu čast:)

Ukrep evakuacije ostaja, zračenje in zadrževanje na prostem odsvetujejo
pet, 21.7.2017 (07:35)
Kar nekaj a ne: Ah kakšne glupe trosiš kot ta časopis D.L., ki realne komentarje briše, verjetno so dobili komando od lastnika, ki se tudi ukvarja z odpadki !

Radeška papirnica po vnovičnem zagonu spet z dobičkom
čet, 20.7.2017 (13:20)
Lojze: ZAVOD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAPOSLOVANJE ⇶ RADEČE PAPIR NOVA, d.o.o. 441.121,35 EUR SID - PRVA KREDITNA ZAVAROVALNICA d.d., Ljubljana Firma v angleškem jeziku: SID - First Credit Insurance Company Inc., Ljubljana ⇶ RADEČE PAPIR NOVA, d.o.o. 306.660,72 EUR Ves dobiček ustvarjen iz nakazil zavoda za zaposlovanje in kreditov

V pričakovanju evropskega denarja za lokalni razvoj
sre, 19.7.2017 (10:30)
deset: Dolenc ne sraćkaj, praš raj MONM kolk so oni potegnil iz EU? kaj je šele v NM gobcanje po tem pa to reci za KK, do takrat pa rec hvala da ste nam prpelali denar v KK.

RC želi na javni dražbi kupiti prostore, v katerih je Podjetniški inkubator
pet, 21.7.2017 (13:50)
Lojze: Odpadne prostore ki jih ne bo nobeden vzel je najbolje da podturiš novomeški občini in zraven še obilno zaslužiš.

Bodo brestaniški bazen pokrili?
sre, 12.7.2017 (08:35)
Janez: Pa kaj dela predsednik ks,da ne reši zadeve. Saj je reševl veliko,za to da je bil izvoljen tudi v os.

Gori v Ekosistemih v Zalogu. Obstaja nevarnost eksplozije! Več gasilcev se je zastrupilo z dimom. Evakuirali stanovalce. Požar omejili
čet, 20.7.2017 (17:15)
dolenjc123: @osat, menim da je potrebno imeti ambicije biti prvi v mestu, že če želiš ostati prvi na vasi. J**** ga svet je postal globalen, tukaj ni več skrivalnic. Verjetno se boš strinjal da zadnjih 25 let nismo imeli (sploh na Dolenjskem) nobenih ambicij, kar se skupnosti tiče. V Jugoslaviji so imeli ambicije JEK, velike tovarne za izvoz med nerazvite... Zadnjih 25 let je par kerelcev imelo ambicije da bi bilo vse njihovo. Skupnost, država, ljudje niso uspeli pozicionirati svojih ambicij. Rezultat je kot si napisal, par odpadnikov, ki nas vodi in namesto zelene dežale smo dobili deželo odpadkov. A imamo ambicijo postati kaj več?

DZ kostanjeviškim svetnikom podaljšal rok za odgovor glede razpustitve sveta
pet, 14.7.2017 (09:05)
Janez: Da še kdo vrjame v dz,da se laho utemelji nedelovanje.nesklepčnosti ni normalno. Take os in občine je nujno ukinit. Preprosto,ker ne izpolnjujejo pogojev za ustanovitev in ne delujejo,so opravilno nesposobne. Priložnosti,ki se zlorabljajo se morajo zakključiti.