Zadnji komentarji

Črnomaljci povedali, kaj in kje jih žuli
pet, 23.3.2018 (09:10)
Brane: Maš letni pŕoračun 32000 eurov pa imaš veliko potreb po otroških igriščih,ceste luknjaste, neureje sprehajalne poti, veliko črnih točk v prometu,Jaka bo pa kamne v hosti obnavljal

Za družino Rajk zbirajo po vsej Sloveniji
pet, 2.2.2018 (17:00)
christable walter: Pozdravljeni, gospa, Christabel Walter, posojilodajalec legitimno in zanesljivo posojilo za posojila pod pogoji, jasnimi in razumljivimi z 2% obrestno mero. dajemo poslovna posojila, Osebna posojila, študentska posojila, avtomobilska posojila, poslovni krediti, bolnišnična posojila in posojila za plačilo računov. če ti potrebuje posojilo vse, kar morate storiti, je, da me lahko neposredno kontaktirate preko e-pošte: (evelynaustinloanfirm@gmail.com) Bog te blagoslovi. S spoštovanjem, Gospa: christabel walter E-pošta: (evelynaustinloanfirm@gmail.com) Opomba: vse odgovore je treba poslati na naslov: (evelynaustinloanfirm@gmail.com)

Novo mesto žensk ali Pozabljena polovica Novega mesta
pet, 23.3.2018 (17:00)
En Tip: Kake pa mate. Če hočejo ženske biti na naslovnicah in v knjigah naj se potrudijo in dosežejo dobre rezultate ali posebne dosežke kakor to velja za vsakogar. Od kje jim ideja, da jim to kar avtomatsko pripada ?

Prenove na zadnji tretjini dolenjske avtoceste
čet, 22.3.2018 (14:40)
matej: čemu že? vsak dan se peljem mimo in se mi zdi da je asfalt tam čisto ok. Naj raje uredijo lokalne ceste za ta denar.

Čisti dobiček skupine Krka lani višji za 41 odstotkov
čet, 22.3.2018 (13:40)
dolenjc123: to kar je pisal zdravko zdrav, nočne in s prevozom še ne 1000 EUR, to je v resnici slabo, mam boljšo, ob boljših pogojih dela, ni stresa in kar je najpomemmbnejše ne voham enormnih količin zdravil. Mislim, da je nezdravo okolje glavni razlog zakaj ni navala na delo v Krko. Krka ni več slovenski šampijon, druga podjetja so se pobrala in prehitela Krko.

Bazen da, a s pomisleki o lokaciji. Kdo so letošnji nagrajenci?
pet, 23.3.2018 (13:50)
Jan: Neumno je tudi da razmišljajo sploh o 25m bazenu. Naj naredijo 50m, če že nekaj pacamo, da bo namenjeno tudi treningom in tekmovanjem.

Vimpolšek bo vodil Združenje turističnih kmetij
pet, 23.3.2018 (11:45)
Human fBoter s Koprivniće: Bravo MITJA ... ti si naš ... vabljen v Opus BAU Dei ... boš Naš Human Manager of agricultural matters Z ljudskimi BAU pozdravi, Vaš Human fBoter sKoprivniće Brussel, EU zanj: dr.Dolphe Human, PR&press #4ever BAU BAU

Bo mesto končno dobilo bazen?
sre, 21.3.2018 (14:15)
jože: Jan in podobni- Kar se tiče Trate in g. Atelška, je slednji raskril resnico. Posle je sedaj dobila KOMUNALA , ki bo tako izdatneje podprla finančno volilno kampanijo Macedonija. Trata je to odrekla, zato je izgubila posel z občino. Kaj ni jasno? Po vsej verjetnosti bo moralo priti pismo v javno branje, da bo ljudem razumljivo za kaj gre pri celotni zadevi. To se ne da skriti in ustaviti. G. Atelšek ima 100% prav, v zahvalo je dobil županovo tožbo, grožnje in prepoved objave v lokalnih medijih. Kaj tu ni jasno, bolj podrobno lahko razložijo le "Veveričke" v vrtcu Pedenjpet.:) Lp, manipulatorjem oz. rotovškim PR

Kako napredujejo arheološke raziskave v mestnem središču?
sre, 21.3.2018 (11:10)
True: Ne pa tudi na okupatorje tega naselja! Svoboda narodu!

FOTO&VIDEO: Podrli hišo družine Lužar
čet, 15.10.2009 (15:30)
tone39: objavite se stroske tega prikjucka ,saj javnost to placuje.p.s place direktorjev,pa delavcev.

Najboljša salama na Jugorju je bila Košmrljeva
ned, 18.3.2018 (18:00)
Kolpa San penzionist: K tale Kulovec nima dovolj dela v firmi, da se po vseh pajsjih veselicah slika? Raje naj v firmi grunta, kako bo delavcem višje plače zagotovil.

Kava plačana z verzi
čet, 22.3.2018 (13:15)
Najboljše KAVE: https://www.youtube.com/watch?v=2oIo2S2vfEY https://www.youtube.com/watch?v=g9x9dhkFq6M https://www.youtube.com/watch?v=n2YEnxFdXO4

Bogoviču "bruseljski oskar" za raziskave in inovacije
čet, 22.3.2018 (12:20)
dr.Dolphe Human: It's me ... Winner BAU ... zaploskajte mi ! Najprej bi se rad zahvalil staršema, predvsem mami in očetu, pa svoji družini, ki jo seveda sestavljajo žena in otroci, pa vsem sorodnikom, prijateljem in znancem, ki so me ves čas podpirali, verjeli vame, mi pri tem tudi (finančno) pomagali, glasovali zame ali pa tudi ne. Hvala tudi mestu Krško, Občini Krško, vsem volilkam in volilcem, ter vsem ljudem ljudske (dobre) volje, ki me imate radi ali pa me sovražite ... Prav slednjim gre še posebna zahvala, kajti brez njih ne bi bil to, kar sem. In ravno zaradi njih sem s trdim, ljudskih in poštenim delom dokazal, da lahko tudi kmečki (ljudski) fant enakovredno "pleše" po evropskem parketu. To nagrado pa v prvi vrsti posvečam svojim prijateljem in političnim BAU sopotnikom ... Fantje in redka dekleta – brez vas mi ne bi uspelo. Zabava sledi, pujsi se bodo vrteli in cviček bo tekel v potokih ... za veselo ljudsko zabavo bo poskrbel naš in vaš ljudski ansambel Human familly BAU BAND ONIJA OTOSHA #4ever z našo večno divo ljudskih BAU src – dame in gospodje, ena in edina: USHA REDENDA. Gost večera pa ne bo nihče drug kot samo Freddie Mercury Tribute Band s pesmijo WE ARE THE CHAMPISONS. Sponzorja dogodka: COSTAC BAU s.l.s. in BULB BAU s.s. Medijski sponzor: BAU SAT TV. i'll be back ... ASAP Z ljudskimi pozdravi, Vaš Human fBoter s Koprivniće Brussel EU

Med 100 bogataši tudi Dolenjci in Belokranjec
sre, 4.11.2009 (12:30)
razmaščevalec: V materialnem smislu so bogataši. Sicer pa je večina revežev, ki jim je malo mar za ljudi, za skupnost, za kulturo...Pa niti ni čudno. Morali so požreti veliko dreka, da se lahko hvalijo z milijoni.

Kradel denar, cigarete, alkohol, celo romane?
sre, 21.3.2018 (08:30)
Haha!: Haha, kako je strokovno navedena grožnja. Če jo citiram, mi pa verjetno ne bo sprejelo komentarja. Diskriminacija, še citirati več ne smemo določenih besed. :)

Za starostno upokojitev je letos treba imeti 40 let pokojninske dobe brez dokupa
pon, 1.1.2018 (17:00)
lena: 40875655

Kako napreduje prenova mestnega jedra?
čet, 15.3.2018 (13:30)
lokalpatriot: Praktični nauk zg. omenjene citirane zgodbe je : " Danes se nobene info več ne da skriti, ustrahovati ali prepovedati objavljati .." Kdor tega ne razume, ga je čas definitivno povozil. Posledično so ga/ bodo povozila tudi dejanja, ki jih počne.

Na vašo pobudo: Podrt čaka na odjugo
tor, 20.3.2018 (14:15)
podrti: Pa saj ni edini, ki je klonil pod težo snega in lastnino slabega gospodarja. V Portovalu je padel tudi eden, drugi pa bo ravnokar, pa so privatni lastniki, ki pa s svojim neodgovornim ravnanjem še ogrožajo mimoidoče oziroma otroke, ki so se pred kratkim zadrževali in igrali pod padlim kozolcem ( pa še lep je bil). Predlagam , da takoj pokličemo župana Šentruperta in tako ohranimo krajevno arhitekturo, saj mu tako in tako zmanjkuje dela za projektivni biro doma.lp

Zdaj se ve, kdo je naredil Zadnjo večerjo
tor, 20.3.2018 (13:10)
Bagi: Namerno napačno zapisano. Včasih česa ni treba razumeti dobesedno, ali, kot se temu reče v nekem drugem jeziku, bukvalno. Če za nekoga rečemo, da je bukov, to ne pomeni, da je zrasel iz bukve.

Ponovno zbirajo prijave za legalizacijo zidanic
tor, 20.3.2018 (15:30)
patrick: Seveda da imamo tako stanje, ker vsi razumejo osnovna pravila takole kot tale v predhodnjem komentarju. Ta prvo moraš dobit gradbeno dovolenje (če ga sploh dobiš) potem greš gradit. V tem primeru gre za obratne primere, katere če bi bili v normalni državi, bi se vse porušilo za vgled naslednjim potencialnim kandidatom za rušenje. Tu pri nas gre pa non stop in non stop za legalizacijo že na črno zgrajenega. In potem iz leta te abolicije.. Seveda se bo na črno gradilo tudi v prihodnosti. Vprašanje koliko dovolenj bi sploh dobili če bi jih zaprosili pred gradnjo, tako pa potem izsilijo s temi legalizacijami.