nesreče

V enem večeru gasili trikrat. Tekoči prašek se je polil.

23.7.2010 | 06:00 | T. J. G.

V enem večeru gasili trikrat. Tekoči prašek se je polil.

Minuli večer so morali gasilci kar trikrat gasiti, dvakrat v naravi, zagorelo pa je tudi vozilo. Nekaj čez pol deveto uro zvečer je zagorelo v naselju Trnje v občini Brežice. Vnelo se je grmičevje in nekaj dreves na površini 120 m2. Požar so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev Brežice in Bukošek.

Ob 23.10 je v kraju Zaloke občina Krško na parkirnem prostoru zagorelo osebno vozilo. Požar na vozilu, ki je v celoti zgorelo, so pogasili gasilci poklicne gasilske enote Krško.

Nekaj čez osmo uro zvečer je gorela suha trava v Malem Lešču v občini Metlika. Gasilci PGD Suhor so pogasili požar na površini 20 kvadratnih metrov.

Včeraj ob 9. zjutraj se je na Prijateljevi cesti v Trebnjem v kombiniranem vozilu prevrnil 120 litrski sod, napolnjen s koncentratom pralnega sredstva za pranje tkanine. Posredovali so gasilci PGD Trebnje, ki so omejili iztekanje in zajezili izteklo vsebino na tleh. Pralno sredstvo so odstranili, madež pa posipali z absorbentom in očistili cestišče. Razlita snov ni okolju škodljiva, do onesnaženja ni prišlo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava