dolenjska

Športna lista v drugem krogu podpira Muhiča

20.10.2010 | 09:20 | M. M.

Jiri Volt si je s preferenčnimi glasovi zagotovil svetniški sedež Športne liste. (Foto: B. B., arhiv DL)

Jiri Volt si je s preferenčnimi glasovi zagotovil svetniški sedež Športne liste. (Foto: B. B., arhiv DL)

Novo mesto - Novinka na letošnjih lokalnih volitvah v MO Novo mesto, Športna lista bo v drugem krogu podprla kandidaturo aktualnega župana Alojzija Muhiča. Kot je za dolenjskilist.si povedal nosilec liste Andrej Kastrevec, jih je poklical le Muhič, iz volilnega štaba protikandidata Bojana Kekca pa se na njih ni obrnil nihče.

»Po pogovoru z gospodom Alojzijem Muhičem Športna lista vidi možnosti za podporo programu županskega kandidata in s tem tudi programu liste. Poleg zapisanega programa je pogoj za sodelovanje tudi izboljšanje delovanja občinske ustanove, Agencije za šport Novo mesto, kar sicer v programu ni izrecno zapisano, menimo pa, da je to eden izmed pomembnih pogojev za uresničitev naših ciljev,« je zapisal Kastrevec in kasneje dodal, da se ne nameravajo vtikati v kadrovsko politiko agencije, »temveč v sistem funkcioniranja ter način upravljanja s športnimi objekti. Nismo zadovoljni z dosedanjim načinom dela. Večjo vlogo bi bilo potrebno dati uporabnikom objektov (športnim klubom) tudi pri upravljanju in skrbi za športne objekte.«

Športno listo bo sicer v naslednjem mandatu zastopal en predstavnik, to je vodja Teniškega centra Potovald Jiri Volt.

‹ nazaj

Komentarji (10)

20.10.2010Ocenitito@siol.net 
Ej, na Jirija ste pritiskal, da naj odstopi mandat Kastrevcu. Ker Jiri razmišlja s svojo glavo in podpira Kekca, uradno ga pa ne sme. Kazen pride v nedeljo zvečer.
20.10.2010OceniDušica 
Prodane duše. Pa kaj ste športniki tako zadovoljni z doseženimi rezultati v tem mandatu na področju športne infrastrukture? A živite kje drugje?!?!?! Haloooo. Pa kaj vam je?! Prodane duše, res. Očitno ste dobili nekaj za v svoj žep, ker za skupno dobro vam očitno ni mar.
20.10.2010Ocenijanez 
Vprašajte raje Jirija pa še tiste iz Športne liste, koga oni podpirajo.
20.10.2010Ocenišportnica 
Ja kaj ti športniki mislijo,da imamo vsi kratek spomin.....Torej so veselo lagali,ko so govorili,da ne bodo podprli nobenega kandidata za župana,da jim gre le za šport....Laž ima kratke noge....še en nateg volilcev....
20.10.2010OceniGustl 
Zdaj se vidi pravi obraz Športne liste, ki je od začetka satelit ZZD. Jiri, lahko te je sram, da se prodajaš Novaku in Kastervcu. Ne bom več igral tenisa na Portovalu in še bo takih. Kekec, zapomni si izdajalce!
20.10.2010Ocenijst 
O 'obrazih' je brez veze govort.
20.10.2010Oceniandrej 
Športna lista?! what the fuck... mislim, kr neki. Kakšen blef in nategovanje ljudi, ki jim šport pomeni nekaj. Upam, da v drugem krogu ne boste nasedli imenu liste, ker z vsebino nima nič. Ja, na tenis v Portovald pa nič več. Ti je treba tega Jiri?
20.10.2010OceniGustl 
Tenisači in nogometaši, to so športni podporniki Muhiča. Na FB piše, da je v petek nogometni večer ZZD in zlate selekcije pod vodstvom Sašota Udoviča. Kaj ni Udovič športni direktor NK Krka? Konec je z otroško nogometno šolo, vračajo se časi Studia D, afere in prodajanje tekem. Fuck!!
21.10.2010Ocenirumburak 
joj dejte nehat, pa še ta čeh je zdej v politko zabrazdal
5.11.2010Ocenialokin59 
mal berem vse te komentarje,vsi ste smešni.Dejte povedat ko znate vsi tko dobr pluvat pa kritizirat ,kdo od vas je pa ze kaj naredil za novomeški nogomet?"konec je z otroško nogometno šolo"kakšen smešen komentar,klub komaj životari vi ,ki kritizirate dejstvo ,da so trenerji bivši nogometaši ,ki delajo z srcem za ta klub(skoraj zastonj) ,a bi bilo mogoče bolje če bi bil trener nekdo ki nikoli prej ni brcnil žoge?Vse kar sem tukaj zasledil je ena velika mera škodoželjnosti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava