Športna lista za pretehtano in strokovno odločitev

10.12.2010 | 11:45

Jiri Volt (Foto: B. B./arhiv DL)

Jiri Volt (Foto: B. B./arhiv DL)

Novo mesto - V zvezi s kandidaturo Novega mesta kot enega od možnih prizorišč evropskega prvenstva v košarki leta 2013 v Športni listi poudarjajo, da je potrebno temeljito pretehtati pomen kandidature za Novo mesto, odločitev glede lokacije nove športne dvorane naj bo sprejeta ob upoštevanju strokovnih mnenj urbanistov, finančnih služb in športne javnosti.

Kot je v sporočilu za javnost zapisal svetnik Športne liste Jiri Volt, bi bilo v projekt nujno vključiti že tudi komisijo, ki je pripravila strategijo razvoja športa občini, ki jo je letos sprejel tudi občinski svet. "Omenjena komisija ima že pridobljeno znanje in vpogled v športne potrebe Novega mesta, kar bi bilo škoda ne izkoristiti," je prepričan Volt.

Več v sporočilu za javnost.

B. B.

Komentarji (3)

10.12.2010OceniTine 
Za katero prvenstvo pa se gre? a leta 2022, če se v NM šele pogovarjajo o lokacij?
10.12.2010OceniMamon 
Ja ja, se mrhovinarji že zbirajo. Vsak bi šel v kako komisijo, pa kasiral.
12.12.2010OceniAndres 
Pametno so zapisali. Najbrž se že športniki sami zvedajo, da je zanje nova dvorana lahko jama brez dna, v katero bodo padala sredstva, ki bi jih za šport namenili v naslednjih destih letih. Župan je napovedal, da bo gospodarska zbornica v četrtek 9.12. odločala, koliko bi za dvorano lahko namenilo gospodarstvo. Sodeč po molku, ne kaj posebej veliko.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava