FOTO: V Metliki stopili skupaj za kolposkop

12.2.2011 | 07:10

FOTO: V Metliki stopili skupaj za kolposkop
FOTO: V Metliki stopili skupaj za kolposkop
FOTO: V Metliki stopili skupaj za kolposkop

Metlika - Območno združenje Rdečega križa Metlika je sinoči pripravilo v sodelovanju in s podporo občine Metlika ter metliškega Zdravstvenega doma v tukajšnji športni dvorani, ki so jo obiskovalci napolnili do zadnjega kotička, že deveti dobrodelni koncert Stopimo skupaj. Tokrat je bila namenjena za nakup medicinskega aparata kolposkopa, ki ga bodo uporabljali v ZD Metlika pri ginekoloških pregledih. Na koncertu so nastopili ansambli Tonija Verderberja, Martini in Kolovrat, stand up komik Perica Jerkovič, pevci Alenka Gotar, Davor Borno, Manca Špik, Vili Resnik, Rok Kosmač, Rok Ferengja, Andraž Hribar, Manca Izmajlova, Eva Černe, Irena Tratnik-Dosso, Sopranos, Vlado Poredoš s sinom ter godalni kvartet Battalia. Prireditev sta povezovala Vesna Žist in Lojze Bojanc.

Za kolposkop bo potrebno odšteti 17.000 evrov, že pred prireditvijo pa so donatorji prispevali 9.000 evrov. Z dobrodelno prireditvijo so zbrali 5.500 evrov, sicer pa zbiralna akcija traja do 1. marca. Do takrat še lahko nakažete denar za kolposkop na račun RK številka 02994-0019199751 ali pošljete SMS z besedo KOLPOSKOP na številko 1919 ter s tem prispevate en evro.

Ob zaključku prireditve so se vsem, ki so nastopili na prireditvi, darovali denar, pomagali pri organizaciji, kot tudi obiskovalcem, zahvalili metliška županja in predsednica prireditvenega odbora Renata Brunskole, direktor ZD Metlika Miro Vukovič in sekretarka Območnega združenja RK Metlika Zalka Klemenčič.

V galeriji je nekaj utrinkov z dobrodelne prireditve.

Besedilo in fotografije: M. Bezek-Jakše

Galerija

Komentarji (12)

13.2.2011Oceniobčan 
Zelo lepa prireditev. Čestitke organizatorju in Zalki Klemenčič. Upam da so na koncu proslavili in nazdravili z Metličkom.
13.2.2011OceniJure 
Svaka čast organizatorjem in nastopajočim, sicer pa je..š državo v kateri je potrebno za vsako stvar denar zbirati po dobrodelnih koncertih..
13.2.2011Ocenijure 
ČESTITKE je bil Metliček v igri dober je
13.2.2011Ocenizoki 
metlicek je zakon
13.2.2011OceniZD METLIKA 
a je direktor placal vstopnino !? :) haha lep dan se naprej...
13.2.2011Ocenisuzi 
vsaka čast organizatorjem. le blond organizatorka se je malo preveč sprenevedala z nedolžno deklico - najprej je bilo potrebno dekletce dvigniti in stisniti, da je ja videla cela dvorana, potem pa je moralo še na oder, da je zadostilo njeni sprenevedavosti in samoljublju.
14.2.2011OceniJože 
Vsa čast donatorljem, razen tistih, ki so pred koncertom nakazali denar v višini ene vstopnice. Omenjeni koristijo dobrodelnost za samopromocijo. V očeh sosedov veljajo za čudovite in srčne ljudi, da bi jim človek kar zavidal njihovo dobroto. Prireditelji bi morali omenjati le donatorje, ki darujejo veliko več, kot je cena vstopnice, ali pa omeniti poimensko vsakega obiskovalca.
14.2.2011Ocenifrancka 
Jože, se strinjam s tabo. Na koncert smo prišle družine s tremi, štirimi člani, plačali vstopnice in nihče ne ve za nas. Zato trdim, da tistih, ki so pred tem nakazali manj kot 50 EUR, ne bi smeli metati v isti koš s sponzorji s po več sto ali tisoč EUR-i. Organizatorji naj bodo drugič malo bolj pazljivi, da jim bomo ljudje res odprtih src zaupali.
14.2.2011OceniIvan 
Koncert je bil odlično organiziran. Vsi tisti, ki smo vstopnico plačali 10 evrov, smo zanjo dobili izjemen program. Poglejte si malo, kdo sicer nastopa na dobrodelnih prireditvah, pa vam bo vse jasno. In tudi vsi tisti, ki so bili donatorji, so ob vhodu v dvorano kupili vstopnico. Nehajte za trenutek bit Metličani in ves čas samo obrekovati.
15.2.2011Ocenijure 
Pijte Metliček in fovšarija zgine.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava