kronika

Z Juretovim izginotjem se ukvarja posebna skupina kriminalistov

29.2.2012 | 14:00 | T. J. G.

Foto: T. J. G.

Foto: T. J. G.

Novo mesto - Poročali smo že o pogrešanem Juretu Erjavcu iz Sel pri Dolenjskih Toplicah. Svojci so namreč o njegovem izginotju policiste obvestili v nedeljo. "Policisti so takoj pričeli preiskovati okoliščine izginotja. Pogrešanega naj bi nazadnje videli 25. februarja okoli 1. ure v bližini trgovskega centra v Bršljinu, kjer je bil na parkirnem prostoru tudi njegov osebni avtomobil Renault clio. Policisti so avto pregledali in ga predali staršem," je pojasnila Alenka Drenik in dodala, da je bila na  Policijski upravi Novo mesto ustanovljena skupina kriminalistov in policistov, ki se ukvarjajo zgolj z ugotavljanjem okoliščin izginotja Jureta Erjavca. "Do tega trenutka še ne razpolagamo s podatki, ki bi kazali na to, da bi bila pogrešana oseba lahko žrtev kaznivega dejanja," je povedala.

Policisti ponovno prosijo vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da o tem takoj obvestijo in pokličejo interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

‹ nazaj

Komentarji (2)

3.3.2012Ocenikr eden 
Vprašam posebno skupino kriminalistov. Ste našli kakšno sled za izgunilom fantom? Ali je skupina samo ustanovljena, da imate plače? Nedopustno se mi zdi, da se kaj takega dogaja v državi kjer naj bi bili varni državi
3.3.2012Ocenimili 
V prispevku na A - kanalu,v oddaji Svet,so bili prijatelji in sosedje zamegljeni.Zanima me zakaj?Koga naj se bojijo pošteni državljani?Zakaj televizijci niso šli v Žabjak in preverili govorice o povezanosti prebivalcev tega naselja z izginotjem tega fanta?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava