Jureta pogrešajo že mesec dni, policija prosi za pomoč

28.3.2012 | 11:30

Pogrešani 21-letni Jure Erjavc

Pogrešani 21-letni Jure Erjavc

Novomeški kriminalisti še vedno iščejo pogrešanega 21-letnega Jureta Erjavca iz Sel pri Dolenjskih Toplicah. Svojci Jureta pogrešajo že od konca februarja letos.

Pogrešani je visok približno 185 centimetrov, srednje postave in ima skodrane lase. V času izginotja je bil v črno bundo z rdečo podlogo, modre hlače in pulover svetlejše zelene barve. Na glavi je imel črno kapo, obut je bil v visoke športne copate. Nazadnje so ga videli 25. februarja okoli 1. ure na parkirnem prostoru v bližini trgovskega centra v Bršljinu.

»Novomeški kriminalisti so takoj pričeli z aktivnostmi za izsleditev pogrešanega. Opravljeni so bili pregledi terena, kjer so Jureta nazadnje videli in tistih krajev, kjer bi se po namigih, ki smo jih prejeli od občanov, lahko nahajal. Kriminalisti so od Juretovega izginotja opravili že več kot 170 razgovorov z osebami, ki so Jureta poznale ali bi lahko kaj vedele o njegovem izginotju. O pogrešani osebi je policija obvestila tudi tuje varnostne organe,« je danes sporočila predstavnica za donose z javnostmi na PU Novo mesto Alenka Drenik.

Kriminalisti nadaljujejo z razgovori in drugimi aktivnostmi iskanja in ponovno prosijo vse, ki imajo kakršnokoli informacijo o izginotju Jureta Erjavca, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

M. M.

Galerija

Komentarji (1)

28.3.2012Ocenihja 
Nikoli več ga ne bodo našli, žal. Še vedno ne morem verjeti, da je bil fant tako zelo neumen, da se je šel zapletati s takšnimi kriminalci. Lahko bi imel vsaj kanček pameti.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava