kronika

Lažni preplah. Brez vode in elektrike

19.4.2012 | 06:45 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Včeraj ob 16.45 je v naselju Brege (občina Krško) zagorelo v naravi. Kasneje se je izkazalo, da je bilo kurjenje nadzorovano, zato so gasilci Poklicne gasilske enote Krško le preventivno pregledali okolico.

Danes brez vode...

Črnomaljska Komunala obvešča uporabnike pitne vode, da bo danes od 10. do 13. ure zaradi povezave vodovoda prekinjena oskrba s pitno vodo v naselju Bojanci.

... in električne energije

Elektro Ljubljana obvešča odjemalce, da bo danes od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Tolsti vrh.

Služba vzdrževanja Krško pa obvešča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes med 8. in 12. uro na območju transformatorskih postaj Orehovo, Orehovo vas in Ledgonje mlin.

Zapora ceste

Krški Kostak sporoča, da bodo danes izvedli delno zaporo na lokalni krajevni cesti Vrtnarska pot v naselju Leskovec pri Krškem, in sicer zaradi rekonstrukcije komunalne infrastrukture, ki bo trajala predvidoma do prihodnjega petka, 27. aprila.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava