Krvava noč Semiške ohceti

17.7.2012 | 15:50

Krvava noč Semiške ohceti

Semič - Bralec nas je obvestil, da naj bi na 18. Semiški ohceti, ko sta se poročila Lidija Petkovšek iz Ljubljane in Jure Medic iz Moravč, prišlo do fizičnega obračuna, ko naj bi tekla tudi kri, nad nekega moškega naj bi se namreč z nožem spravil 15-letnik.

Na policijski upravi Novo mesto so pojasnili, da se dogodek ni zgodil na sami prireditvi, so pa bili v noči na nedeljo črnomaljski policisti obveščeni, da naj bi na terasi lokala v Semiču, ki je bil sicer zaprt, mlajši moški poškodoval drugega moškega. Prisotni so pred prihodom policistov poškodovanega 28-letnega moškega odpeljali v bolnišnico, kjer so mu oskrbeli vreznine na roki.

"Policisti so zbrali obvestila, pridobili odredbo sodišča in na naslovu bivanja mladoletnega osumljenca opravili hišno preiskavo. Našli in zasegli so nož, s katerim je bilo storjeno kaznivo dejanje. Osumljenca bodo po zaključeni preiskavi ovadili na pristojno tožilstvo," je še dodala Alenka Drenik.

T. J. G.

Komentarji (7)

17.7.2012Oceniobar 
skrajno zanimivo! sedaj policija ve kaj se je dogajalo, v poročilu policije,ki ga pošlje vsako jutro pa ta dogodek ni bil omenjen. cenzura, da ne bi prebivalci česa preveč vedeli, kaj?
17.7.2012Ocenišokc 
ni bil cigan,bil je slovenc ki je štihnu drugega slovenca,tokrat nažalsot niso bili cigani
18.7.2012OceniNero 
Šokc, kaj pa če je bil slovenac??
18.7.2012OceniJanez Slovenski 
Ni,ne piše se na ič.
21.7.2012Ocenibiba 
to kar so naredili ni prav ***** heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
23.7.2012Ocenicgan 
sami so iskali in pravocirali ter grozili...
23.7.2012Ocenicrkobrko 
sami so pravocirali i grozili pol se pa take piše...kk se lahko en 15 letnik sploh spravi na nekoga starga 28....SVAŠTA če bi mel un 28-letnik kaj v glavi se bi kot pametnejši umaknil...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava