Vpis prve generacije študentov Fakultete za turizem

2.8.2012 | 16:15

Dekan Božidar Veljković je obljubil bodočim študentom, da se bo fakulteta kar najbolj potrudila z zagotavljanjem študijskih možnosti. (Foto: M. .)

Brežice - Na Fakulteti za turizem v Brežicah je danes dopoldne potekal vpis prve generacije študentov. Bodoče študente sta ob njihovem prihodu pozdravila v avli ustanove dekan doc. dr. Božidar Veljković in tajnik fakultete mag. Bojan Kurež.

Kot je dejal dekan, je danes za fakulteto pomemben dan. Pomemben je tudi za Brežice, saj s tem, ko središču te občine začenja delovati fakulteta, postaja tudi univerzitetno središče. »Pravim vam, da ste se odločili pravilno, s tem, da se vpisujete na fakulteto za turizem," je rekel dekan zbranim.

Tajnik Bojan Kurež je izrazil veliko zadovoljstvo s številom vpisanih.

Na visokošolski študijski program se vpisuje 58 in na univerzitetni študijski program 10 bodočih študentov. Fakulteta je razpisala za visokošolski in za univerzitetni program po 60 mest..

Prva poteza v študiju, ki se bo začel jeseni, je seveda vpis podatkov po navodilu predstavnikov fakultete.

»Danes je prvi vpisni rok. Drugi rok je 20. do 28. avgusta in tretji vpisni rok 1. do 5. oktobra. To so roki, za katere pričakujemo še nove študente. Čeprav za visokošolski program skoraj ne več, ker je fakulteta v tem danes praktično polna,« je dejal dekan Božidar Veljković.

Fakulteta za turizem bo študente danes vpisovala spet ob 16. uri.

M. L.

Galerija

Komentarji (4)

2.8.2012Oceniandrej 
kako prideš izJNA službe na fakulteto,kdo bo sedaj sprehajal pudla
3.8.2012Ocenieditka 
Ha lejga bivši od Špele Grošelj ( slika 9 )
3.8.2012OceniLessi 
Ta bjonda na 9 sliki je pa simpatična dama ....bi kar vpisal še en fax zaradi nje :)
7.8.2012Ocenidebo 
je SDS kader super kadri

Komentiraj prispevek