kronika

FOTO: Voznica spregledala motorista

14.8.2012 | 10:25 | M. M.

Posledice današnje nesreče (foto: M. M.)

Posledice današnje nesreče (foto: M. M.)

FOTO: Voznica spregledala motorista

Pred slabo uro se je pri Košenicah v Novem mestu zgodila prometna nesreča z udeležbo motorista. Voznica osebnega vozila smart se je z Vorančeve ulice priključevala na glavno cesto, ko je iz smeri Birčne vasi pripeljal motorist. »Zgodilo se je v sekundi. Še zdaj se vsa tresem, komaj stojim. Pogledala sem, če je cesta prazna, in nato zapeljala, pa je počilo,« je povedala pretresena voznica, ki s sopotnico v nesreči ni bila poškodovana.

Motorista so reševalci odpeljali v novomeško bolnišnico, po neuradnih podatkih, naj ne bi bil huje poškodovan. »K sreči je bil v sosednjem avtomobilu nek gasilec, ki je nemudoma pritekel in pomagal motoristu, še preden so prispeli reševalci,« je dejala voznica.

Policisti in gasilci so še na kraju prometne nesreče, a bo promet kmalu sproščen.

‹ nazaj

Galerija (12)

n-11
n-12
n-13
n-14
n-15
n-16
n-17
n-18
n-19
n-21
n-22
n-23

Komentarji (16)

14.8.2012Ocenivoznica 
Tudi meni se je že to zgodilo, zato, KER JE MOTORIST PREHITRO VOZIL in je bila razdalja prekratka. K sreči je zvozil, a vem da ga nisem mogla videti. In zdaj bo voznica kriva...
14.8.2012Ocenikorli 
a je zadostovalo trideset tonsko dvigalo gasilcev da so pobrali motor ? to je razmetavanje davkoplačevalskega denarja zaradi norca na motorju
14.8.2012Ocenifrenk 
te kokoši sploh ne gledajo na cesto,... samo speljejo. Takim ženskam bi treba za vedno pobrati izpite!
14.8.2012Ocenicrnatocka 
To je še ena, ža kar stara, črna točka in očitno ne bo nič bolje dokler ne bo kdo mrtev. Ne glede na vse okoliščine je to križišče nepregledno in nevarno. Vsi odgovorni vzemite ta dogodek za opomin, da je potrebno nakaj storiti TAKOJ. Upam, da drži, da ni hujših poškod in poškodovanemu želim čm hitrejše okrevanje.
14.8.2012Ocenislavko 
nekateri motoristi se grdo obnašajo na cesti ...
14.8.2012Oceniboni2 
frenk, poglej sliko 10, in boš videl, da je imel motorist prosto polovico desnega vozišča, torej bi lahko obvozil avto, seveda, če bi vozil s predpisano hitrostjo, pa še to- če so ženske zate kokoši, kaj si ti- petelin ?
15.8.2012Ocenidrummer 
Pod sliko 10 se vidi tudi, da zavorne poti povzročiteljice niti ni bilo, kar pomeni, da je zapeljala na glavno cesto v trenutku, ko je bil motorist zelo blizu. Čisti primer odvzema prednosti motoristu. Ničkolikokrat že se mi je zgodilo, da sem moral zaviti na nasportni pas, saj nekateri zapeljejo globoko v križišče in šele nato pogledajo ali imajo prednost. Zame je to malomarnost.
15.8.2012Ocenialko 
In kako bi sploh nastala zavorna sled ob speljevanju, če se je peljala max 20 na uro?
15.8.2012Ocenidrummer 
Ne govorim o zavorni sledi. Zapeljala je meter, do meter in pol maksimalno v križišče. V primeru, da bi preverila prednost iz smeri Birčne vasi, potem bi ga vsekakor opazila.
15.8.2012Ocenialko 
Da bi točno vedel kdo je kriv, bi moral biti na kraju nesreče, drummer. Lahko je bilo po tvoje, drumer, lahko pa se je ustavila, pogledala, nato (pre)počasi speljala in motoristi je z neprilagojeno hitrostjo prišel izza ovinka. Nočem nikogar krivit, ker je smotana situacija, bi pa morda kakšen drug motorist pripeljal bolj po sredini ceste(počasneje) in bi se nesreči morda izognil.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava