kronika

Včeraj popoldne kar tri nesreče z udeležbo motoristov

19.8.2012 | 07:20 | M. M.

ilustratitvna slika (Foto: arhiv DL)

ilustratitvna slika (Foto: arhiv DL)

Poročali smo, da je včeraj pri Suhorju padel motorist in se huje poškodoval. ReCO Novo mesto poroča še o dveh prometnih nesrečah z udeležbo motoristov.

Včeraj ob 18.07 je motorist padel na cesti Kočevje - Dvor, pri odcepu za Lopato (občina Žužemberk). Ob tem se je huje poškodoval. Gasilci GRC Novo mesto, PGD Žužemberk in PGD Hinje so zavarovali kraj dogodka in pomagali reševalcem NMP ZD Novo mesto pri oskrbi motorista. Odpeljali so ga v novomeško bolnišnico.

Tam je končal tudi motorist, ki je le slabo uro kasneje padel na isti cesti Kočevje -  Dvor, in sicer med Laščami in Dvorom. Tudi ob je hudo poškodovan, posledice nesreče pa so sanirali gasilci GRC Novo mesto in PGD Žužemberk.

Uhajal plin, iztekala voda

Brežiški ReCO poroča o dveh intervencijah gasilcev: člani PGE Krško so prvič posredovali ob 23.56 v večstanovanjskem objektu na Cankarjevi ulici v Krškem, kjer so zaznali vojn po plinu. Opravili so meritve prisotnosti plina, odstranili jeklenko, pregledali in prezračili prostore.

Ob 0.51 pa so prejeli obvestilo o iztekanju vode v stanovanju na Cesti 4. julija v Krškem. S tehničnim posegom so zaprli ventil in izčrpali vodo iz stanovanja.

‹ nazaj

Komentarji (1)

20.8.2012Ocenikr eden 
bla...........bla.......bla...........Edino kar smo izvedeli je to, da so gasilci zelo aktivni! Pa hvala za takšno poročanje!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava